iklan

Kimia ing Saben Dina - Kaca 1

Kimia ing Saben Dina - Dianyari 2022

Definition

Kimia minangka bagean penting ing saben dinten. Sampeyan nemokake kimia ing panganan, udara, bahan kimia reresik, emosi, lan sejatine saben obyek sing bisa dideleng utawa disentuh.


Warta Mung 5% POPULASI sing bakal ngerti

iklan

Sponsor Kita

TVB Ora Bisa Mbukak

Breaking News

Informasi Menarik Mung Sawetara Wong sing Ngerti


Iklan formulir penghasilan mbantu kita njaga konten kanthi kualitas paling dhuwur kenapa kita kudu masang pariwara? : D

Aku ora pengin ndhukung situs web (cedhak) - :(