Reaksi gabungan - Kaca 1

eaksi ing endi loro utawa luwih zat gabung dadi siji zat anyar - Dianyari 2022

Definition

Uga dikenal minangka reaksi sintesis.

Salah sawijining jinis reaksi kombinasi sing asring kedadeyan yaiku reaksi unsur karo oksigen kanggo mbentuk oksida. Ing kahanan tartamtu, logam lan non logam uga reaksi cepet karo oksigen. Sawise diobong, magnesium reaksi kanthi cepet lan dramatis, reaksi karo oksigen saka udhara kanggo nggawe bubuk magnesium oksida sing apik.

C2H2 + CH3OH → CH3OCHCH2

Ora độ: 200 ° C Gambar: KOH

Sampeyan kudu ngerti yen sampeyan ngerti yen C2H2 + CH3OH => CH3OCHCH2  

Babagan nomer 2

C2H2 + CO + H2O → C2H3COOH

Gambar: Ni (CO) 4

Ngowahi jumlah C2H2 + CO + H2O => C2H3COOH  

Babagan nomer 3

C2H2 + C2H5OH + CO → C2H3COOC2H5

Không CO

Sampeyan kudu ngerti babagan jumlah C2H2 + C2H5OH + CO => C2H3COOC2H5  

Sponsor Kita

TVB Ora Bisa Mbukak

Breaking News

Informasi Menarik Mung Sawetara Wong sing Ngerti


Iklan formulir penghasilan mbantu kita njaga konten kanthi kualitas paling dhuwur kenapa kita kudu masang pariwara? : D

Aku ora pengin ndhukung situs web (cedhak) - :(