iklan

Tabel larut / bagan bahan kimia | Nganyari 2021

Kelarutan macem-macem senyawa independen lan macem-macem

Yaiku kiếm phương trình bạn yêu cầu ...


Warta Mung 5% POPULASI sing bakal ngerti

iklan

H
I
K
I
Na
I
Ag
I
Mg
II
Ca
II
Ba
II
Zn
II
Hg
II
Pb
II
Cu
II
Fe
II
Fe
III
Al
III
- OH t t - k i t k - k k k k k
- Cl t / b t t k t t t t t i t t t t
- NO3 t / b t t t t t t t t t t t t t
- CH3COO t / b t t t t t t t t t t t - i
= S t / b t t k - t t k k k k k -
= SO3 t / b t t k k k k k k k k k - -
= SO4 t / kb t t i t i k t - k t t t t
= CO3 t / b t t k k k k k - k k k - -
= SiO3 k / kb t t - k k k k - k - k k k
PO4 t / kb t t k k k k k k k k k k k

Larut Ora larut Rada larut

Definisi tabel / grafik kelarutan

Bagan kelarutan yaiku diagram kanthi dhaptar ion lan kepiye, yen dicampur karo ion liyane, bisa dadi endapan utawa tetep dadi banyu. Bagan ing ngisor iki nuduhake kelarutan pirang-pirang senyawa independen lan macem-macem, ing banyu, kanthi tekanan 1 atm lan suhu ruangan (udakara 293.15 K). Kothak apa wae sing maca "larut" ngasilake produk banyu sing ora ana endapan, nanging tandha "rada larut" lan "ora larut" tegese ana endapan sing bakal dibentuk (biasane, iki solid), nanging " senyawa "larut" sing larut kayata kalsium sulfat bisa uga mbutuhake panas kanggo endhepan. Kothak sing ditandhani "liyane" bisa ateges akeh macem-macem negara sing bisa ngasilake. Kanggo informasi luwih lengkap babagan kelarutan senyawa sing pas,

Sponsor Kita

TVB Ora Bisa Mbukak

Breaking News

Informasi Menarik Mung Sawetara Wong sing Ngerti


Iklan formulir penghasilan mbantu kita njaga konten kanthi kualitas paling dhuwur kenapa kita kudu masang pariwara? : D

Aku ora pengin ndhukung situs web (cedhak) - :(