iklan

Kebijakan Privasi

Kita ngurmati privasi sampeyan

Yaiku kiếm phương trình bạn yêu cầu ...

Kebijakan Privasi kanggo Pangimbang Persamaan Bahan Kimia

Ing Balancer Persamaan Bahan Kimia, bisa diakses saka chemicalequationbalance.com, salah sawijining prioritas utama yaiku privasi para pengunjung. Dokumen Kebijakan Privasi iki ngemot jinis informasi sing dikumpulake lan direkam dening Penyeimbang Persamaan Bahan Kimia lan cara nggunakake.

Yen sampeyan duwe pitakon tambahan utawa mbutuhake informasi luwih lengkap babagan Kebijakan Privasi, aja ragu-ragu kanggo hubungi kita.

log Files

Pengimbang Persamaan Kimia ngetutake prosedur standar nggunakake file log. File-file kasebut mlebu pengunjung nalika ngunjungi situs web. Kabeh perusahaan hosting nindakake iki lan bagean saka analitik layanan hosting. Informasi sing diklumpukake dening file log kalebu alamat protokol internet (IP), jinis browser, Internet Service Provider (ISP), cap tanggal lan wektu, kaca referensi / metu, lan bisa uga jumlah klik. Iki ora ana gandhengane karo informasi sing bisa dingerteni pribadi. Tujuan informasi kasebut yaiku kanggo nganalisis tren, ngatur situs, nglacak gerakan pangguna ing situs web, lan nglumpukake informasi demografi.

Google DoubleClick DART Cookie

Google salah sijine panyedhiya pihak katelu ing situs iki. Uga migunakake cookie, dikenal minangka cookie DART, kanggo nglayani iklan menyang pengunjung situs kita adhedhasar kunjungan menyang www.website.com lan situs-situs liyane ing internet. Nanging, pengunjung bisa milih nolak nggunakake cookie DART kanthi ngunjungi iklan Google lan jaringan isi Kebijakan Privasi ing URL ing ngisor iki - https://policies.google.com/technologies/ads

Kawicaksanan privasi

Sampeyan bisa ngrujuk dhaptar iki kanggo nemokake Kebijakan Privasi kanggo saben mitra pariwara Penyeimbang Persamaan Kimia. Kebijakan Privasi digawe karo bantuan saka Generator Kebijakan Privasi Gratis lan Generator Kebijakan Privasi Online.

Server iklan utawa jaringan iklan pihak katelu nggunakake teknologi kaya cookie, JavaScript, utawa Beacon Web sing digunakake ing pariwara lan tautan sing ditampilake ing Chemical Equation Balancer, sing dikirim langsung menyang browser pangguna. Dheweke nampa alamat IP sampeyan kanthi otomatis nalika kedadeyan kasebut. Teknologi kasebut digunakake kanggo ngukur efektifitas kampanye pariwara lan / utawa kanggo nggawe pribadhi konten pariwara sing sampeyan tingali ing situs web sing dikunjungi.

Elinga yen Pangimbang Persamaan Bahan Kimia ora duwe akses utawa kontrol cookie kasebut sing digunakake para pengiklan pihak katelu.

Third Party Kawicaksanan privasi

Kebijakan Privasi Penyeimbang Persamaan Kimia ora ditrapake kanggo pengiklan utawa situs web liyane. Mula, kita menehi saran supaya takon karo Kebijakan Privasi saka server iklan pihak katelu kasebut kanggo informasi luwih lengkap. Bisa uga kalebu praktik lan pandhuan babagan cara milih metu saka opsi tartamtu. Sampeyan bisa nemokake dhaptar lengkap Kebijakan Privasi lan link ing kene: Tautan Kebijakan Privasi.

Sampeyan bisa milih kanggo mateni cookie liwat pilihan browser individu. Kanggo ngerteni informasi sing luwih rinci babagan manajemen cookie karo browser web khusus, bisa ditemokake ing situs web pamilike browser. Apa sing Masak?

Informasi Bocah-bocah

Liyane bagean prioritas kita nambahake pangreksan kanggo anak nalika nggunakake internet. Kita ngajak wong tuwa lan biyung kanggo mirsani, melu, lan / utawa ngawasi lan ngawasi aktivitas online.

Penyeimbang Persamaan Bahan Kimia ora sengaja nglumpukake Informasi sing Bisa Diidentifikasi Pribadi saka bocah-bocah ing umur 13 taun. Yen sampeyan nganggep manawa anak menehi informasi kaya iki ing situs web, kita menehi saran supaya bisa langsung ngubungi lan bakal ngupayakake sanalika mbusak informasi kasebut saka cathetan kita.

Kebijakan Privasi Online Mung

Kebijakan Privasi iki mung ditrapake kanggo kegiatan online lan bener kanggo pengunjung situs web babagan informasi sing dituduhake lan / utawa diklumpukake ing Penyeimbang Persamaan Kimia. Kebijakan iki ora ditrapake kanggo informasi sing dikumpulake offline utawa liwat saluran liyane saka situs web iki.

idin

Kanthi nggunakake situs web, sampeyan mlebu menyang Kebijakan Privasi lan setuju karo Syarat lan Ketentuan.

Sponsor Kita

TVB Ora Bisa Mbukak

Breaking News

Informasi Menarik Mung Sawetara Wong sing Ngerti


Iklan formulir penghasilan mbantu kita njaga konten kanthi kualitas paling dhuwur kenapa kita kudu masang pariwara? : D

Aku ora pengin ndhukung situs web (cedhak) - :(