iklan

Babagan kimia sing menarik

Bahan kimia sing menarik lan aneh sampeyan bisa uga ora ngerti

Yaiku kiếm phương trình bạn yêu cầu ...


Warta Mung 5% POPULASI sing bakal ngerti

iklan

Sing menarik babagan unsur kimia

Fakta Menarik babagan Gallium

Gallium minangka awalan sing dijenengi sawise jago, sing kerja kanggo nemokake ater-ater ngisi posisi sing diprediksi dening ahli kimia Mendeev.

Fakta Menarik Babagan Seng

Seng minangka bahan ing mburi produk kayata losyen calamine kanggo kulit sing gatel, sampo ketombe kanggo kulit kepala flaky lan deodorant ketiak.

Kasunyatan menarik babagan logam tembaga

Tembaga minangka siji-sijine logam abang ing antarane kabeh unsur. Dikenal duwe konduktivitas listrik sing apik, dadi logam pertama sing ditambang lan dimanipulasi dening manungsa
Deleng kabeh perkara sing menarik babagan elemen kimia

Sponsor Kita

TVB Ora Bisa Mbukak

Breaking News

Informasi Menarik Mung Sawetara Wong sing Ngerti


Iklan formulir penghasilan mbantu kita njaga konten kanthi kualitas paling dhuwur kenapa kita kudu masang pariwara? : D

Aku ora pengin ndhukung situs web (cedhak) - :(