iklan

SiH4 = H2 + Si | Balanced | Chemical Reaction Details

Silane = hidrogen + silikon | Suhu: 400 - 1000

Warta Mung 5% POPULASI sing bakal ngerti

iklan

Bab lan Content

SiH42H2 + Si
Silane; Silikon hidrida; Silicomethane; Monosilane; Silicane; Tetrahydridesilicon hidrogen silicon
1 2 1 H số
Nguyên - Phân tử khối (g / mol)
Số mol
Kối lượng (g)

iklan

Informasi luwih lengkap babagan persamaan SiH4 → 2H2 + Si

Apa kahanan reaksi SiH4 (Silane; Silicon hydride; Silicomethane; Monosilane; Silicane; Tetrahydridesilicon)?

Suhu: 400 - 1000 ° C

Katrangan: Kondisi lingkungan sing cocog kanggo reaksi, kayata suhu, tekanan, katalis, lan pelarut. Katalis minangka zat sing nyepetake laju (kecepatan) reaksi kimia tanpa dikonsumsi utawa dadi bagian saka produk pungkasan. Katalis ora duwe pengaruh ing kahanan keseimbangan.

Kepiye reaksi bisa kedadeyan lan ngasilake H2 (hidrogen) lan Si (silikon)?

In a full sentence, you can also say SiH4 (Silane; Silicon hydride; Silicomethane; Monosilane; Silicane; Tetrahydridesilicon) and produce H2 (hydrogen) and Si (silicon)

Fenomena sawise SiH4 (Silane; Silicon hydride; Silicomethane; Monosilane; Silicane; Tetrahydridesilicon)

Persamaan iki ora duwe informasi tartamtu babagan fenomena.

Ing kasus iki, sampeyan mung kudu ngamati kanggo ndeleng manawa bahan produk Si (silikon), katon ing pungkasan reaksi.

Utawa yen ana zat reaktan ing ngisor iki SiH4 (Silane; Silicon hydride; Silicomethane; Monosilane; Silicane; Tetrahydridesilicon), ilang

Apa informasi penting liyane sing sampeyan kudu ngerti babagan reaksi

Kita ora ana informasi luwih lengkap babagan reaksi kimia iki.

Kategori persamaan


Pitakonan liyane sing gegayutan karo reaksi kimia SiH4 → 2H2 + Si

Pitakonan sing ana gandhengane karo reaktan SiH4 (Silane; Silicon hydride; Silicomethane; Monosilane; Silicane; Tetrahydridesilicon)

Apa karakteristik kimia lan fisik SiH4 (Silane; Silicon hydride; Silicomethane; Monosilane; Silicane; Tetrahydridesilicon)? Apa reaksi kimia sing duwe SiH4 (Silane; Silicon hydride; Silicomethane; Monosilane; Silicane; Tetrahydridesilicon) minangka reaktan?

Pitakonan sing gegandhengan karo produk H2 (hidrogen)

Apa karakteristik kimia lan fisik H2 (Silane; Silicon hydride; Silicomethane; Monosilane; Silicane; Tetrahydridesilicon)? Apa reaksi kimia sing duwe H2 (hidrogen) minangka produk?

Pitakonan sing gegandhengan karo produk Si (silikon)

Apa karakteristik kimia lan fisik Si (Silane; Silicon hydride; Silicomethane; Monosilane; Silicane; Tetrahydridesilicon)? Apa reaksi kimia sing duwe Si (silikon) minangka produk?

Rating

SiH4 = 2H2 + Si | Chemical Equation

Gunggunge lintang kanggo artikel iki yaiku: 5 in 1 review
Rating: 5 / 5 stars

Persamaan karo SiH4 minangka reaktan

Silane; Silikon hidrida; Silicomethane; Monosilane; Silicane; Tetrahydridesilicon

2O2 + SiH4 → 2H2O + ya wis2 2H2O + SiH4 → 4H2 + ya wis2 SiH4 → 2H2 + Si Deleng kabeh persamaan karo SiH4 minangka reaktan
iklan

Persamaan karo SiH4 minangka produk

Silane; Silikon hidrida; Silicomethane; Monosilane; Silicane; Tetrahydridesilicon

8 HCl + 2Mg2Si → 2H2 + Si + 4 MgCl2 + SiH4 4H2O + Mg2Si → 2Mg(OH)2 + SiH4 4H2 + SiCl4 → 4 HCl + SiH4 Deleng kabeh persamaan karo SiH4 minangka produk

Persamaan karo SiH4 minangka produk

Silane; Silikon hidrida; Silicomethane; Monosilane; Silicane; Tetrahydridesilicon

8 HCl + 2Mg2Si → 2H2 + Si + 4 MgCl2 + SiH4 4H2O + Mg2Si → 2Mg(OH)2 + SiH4 4H2 + SiCl4 → 4 HCl + SiH4 Deleng kabeh persamaan karo SiH4 minangka produk

Sponsor Kita

TVB Ora Bisa Mbukak

Breaking News

Informasi Menarik Mung Sawetara Wong sing Ngerti


Iklan formulir penghasilan mbantu kita njaga konten kanthi kualitas paling dhuwur kenapa kita kudu masang pariwara? : D

Aku ora pengin ndhukung situs web (cedhak) - :(