PH3 + HClO4 = PH4ClO4 | imbang | Rincian Reaksi Kimia

fosfor + asam perchloric = |

Warta Mung 5% POPULASI sing bakal ngerti

iklan

Bab lan Content

PH3 + HCLO4PH4ClO4
fosfor asam perchloric
1 1 1 H số
Nguyên - Phân tử khối (g / mol)
Số mol
Kối lượng (g)

iklan

Informasi luwih lengkap babagan persamaan PH3 + HCLO4 → PH4ClO4

Apa kahanan reaksi PH3 (fosfin) bereaksi karo HClO4 (asam perklorat)?

Ora ditemokake informasi kanggo persamaan kimia iki

Katrangan: Kondisi lingkungan sing cocog kanggo reaksi, kayata suhu, tekanan, katalis, lan pelarut. Katalis minangka zat sing nyepetake laju (kecepatan) reaksi kimia tanpa dikonsumsi utawa dadi bagian saka produk pungkasan. Katalis ora duwe pengaruh ing kahanan keseimbangan.

Kepiye reaksi bisa kedadeyan lan ngasilake PH4ClO4 ()?

Ing ukara lengkap, sampeyan uga bisa ngomong PH3 (fosfin) bereaksi karo HClO4 (asam perchloric) lan ngasilake PH4ClO4 ()

Fenomena sawise PH3 (fosfin) bereaksi karo HClO4 (asam perklorat)

Persamaan iki ora duwe informasi tartamtu babagan fenomena.

Ing kasus iki, sampeyan mung kudu ngamati kanggo ndeleng manawa bahan produk PH4ClO4, katon ing pungkasan reaksi.

Utawa yen ana zat reaktan ing ngisor iki HCLO4 (asam perchloric), ilang

Apa informasi penting liyane sing sampeyan kudu ngerti babagan reaksi

Kita ora ana informasi luwih lengkap babagan reaksi kimia iki.

Kategori persamaan


Pitakonan liyane sing gegandhengan karo reaksi kimia PH3 + HCLO4 → PH4ClO4

Pitakonan sing ana gandhengane karo reaktan PH3 (fosfin)

Apa karakteristik kimia lan fisik PH3 (fosfin)? Apa reaksi kimia sing duwe PH3 (fosfin) minangka reaktan?

Pitakonan sing ana gandhengane karo reaktan HClO4 (asam perklorat)

Apa karakteristik kimia lan fisik HClO4 (asam perklorat)? Apa reaksi kimia sing duwe HClO4 (asam perklorat) minangka reaktan?

Pitakonan sing gegandhengan karo produk PH4ClO4 ()

Apa karakteristik kimia lan fisik PH4ClO4 (asam perklorat)? Apa reaksi kimia sing duwe PH4ClO4 () minangka produk?

Rating

PH3 + HClO4 = PH4ClO4 | Persamaan Kimia

Gunggunge lintang kanggo artikel iki yaiku: 5 in 1 review
Rating: 5 / 5 stars

Sponsor Kita

TVB Ora Bisa Mbukak

Breaking News

Informasi Menarik Mung Sawetara Wong sing Ngerti


Iklan formulir penghasilan mbantu kita njaga konten kanthi kualitas paling dhuwur kenapa kita kudu masang pariwara? : D

Aku ora pengin ndhukung situs web (cedhak) - :(