iklan

O2 + Si = SiO2 | Balanced | Chemical Reaction Details

oksigen + silikon = silikon dioksida | Suhu: 1200 - 1300

Warta Mung 5% POPULASI sing bakal ngerti

iklan

Bab lan Content

O2 + Siya wis2
oksigen silicon dioksida silikon
(kih) (rắn) (rắn)
(Mbah) (sunting)
1 1 1 H số
Nguyên - Phân tử khối (g / mol)
Số mol
Kối lượng (g)

iklan

Informasi luwih lengkap babagan persamaan O2 + Si → SiO2

What is reaction condition of O2 (oxygen) reacts with Si (silicon) ?

Suhu: 1200 - 1300 ° C

Katrangan: Kondisi lingkungan sing cocog kanggo reaksi, kayata suhu, tekanan, katalis, lan pelarut. Katalis minangka zat sing nyepetake laju (kecepatan) reaksi kimia tanpa dikonsumsi utawa dadi bagian saka produk pungkasan. Katalis ora duwe pengaruh ing kahanan keseimbangan.

How reactions can happened and produce SiO2 (silicon dioxide) ?

In a full sentence, you can also say O2 (oxygen) reacts with Si (silicon) and produce SiO2 (silicon dioxide)

Phenomenon after O2 (oxygen) reacts with Si (silicon)

Persamaan iki ora duwe informasi tartamtu babagan fenomena.

Ing kasus iki, sampeyan mung kudu ngamati kanggo ndeleng manawa bahan produk SiO2 (silikon dioksida), katon ing pungkasan reaksi.

Utawa yen ana zat reaktan ing ngisor iki Si (silikon), ilang

Apa informasi penting liyane sing sampeyan kudu ngerti babagan reaksi

Ing suhu dhuwur, silikon ditanggepi karo oksida kanggo nggawe silikon dioksida

Kategori persamaan


Pitakonan liyane sing gegayutan karo reaksi kimia O2 + Si → SiO2

Pitakonan sing ana gandhengane karo reaktan O2 (oksigen)

Apa karakteristik kimia lan fisik O2 (oksigen)? Apa reaksi kimia sing duwe O2 (oksigen) minangka reaktan?

Pitakonan sing gegandhengan karo reaktan Si (silikon)

Apa karakteristik kimia lan fisik Si (silikon)? Apa reaksi kimia sing duwe Si (silikon) minangka reaktan?

Pitakonan sing gegandhengan karo produk SiO2 (silikon dioksida)

Apa karakteristik kimia lan fisik SiO2 (silikon)? Apa reaksi kimia sing duwe SiO2 (silikon dioksida) minangka produk?

Rating

O2 + Si = SiO2 | Persamaan Kimia

Gunggunge lintang kanggo artikel iki yaiku: 5 in 1 review
Rating: 5 / 5 stars

Sponsor Kita

TVB Ora Bisa Mbukak

Breaking News

Informasi Menarik Mung Sawetara Wong sing Ngerti


Iklan formulir penghasilan mbantu kita njaga konten kanthi kualitas paling dhuwur kenapa kita kudu masang pariwara? : D

Aku ora pengin ndhukung situs web (cedhak) - :(