O2 + S = SO2 | imbang | Rincian Reaksi Kimia

oksigen + belerang = belerang dioksida | Suhu: 280 - 360, Kondisi Liyane kobongan ing udhara, campuran SO3

Warta Mung 5% POPULASI sing bakal ngerti

iklan

Bab lan Content

O2 + SSO2
oksigen belerang sulfur dioksida
(kih) (rắn) (kih)
(Mbah) (sunting) (Mbah)
1 1 1 H số
Nguyên - Phân tử khối (g / mol)
Số mol
Kối lượng (g)

iklan

Informasi luwih lengkap babagan persamaan O2 + S → SO2

Apa kahanan reaksi O2 (oksigen) sing bereaksi karo S (sulfur)?

Suhu: 280 - 360 ° C Kahanan liyane: geni ing udhara, campuran SO3

Katrangan: Kondisi lingkungan sing cocog kanggo reaksi, kayata suhu, tekanan, katalis, lan pelarut. Katalis minangka zat sing nyepetake laju (kecepatan) reaksi kimia tanpa dikonsumsi utawa dadi bagian saka produk pungkasan. Katalis ora duwe pengaruh ing kahanan keseimbangan.

Kepiye reaksi bisa kedadeyan lan ngasilake SO2 (sulfur dioksida)?

Ing ukara lengkap, sampeyan uga bisa ngomong O2 (oksigen) bereaksi karo S (sulfur) lan ngasilake SO2 (sulfur dioksida)

Fenomena sawise O2 (oksigen) bereaksi karo S (sulfur)

Klik kanggo ndeleng fenomena persamaan

Apa informasi penting liyane sing sampeyan kudu ngerti babagan reaksi

Kita ora ana informasi luwih lengkap babagan reaksi kimia iki.

Kategori persamaan


Pitakonan liyane sing gegayutan karo reaksi kimia O2 + S → SO2

Pitakonan sing ana gandhengane karo reaktan O2 (oksigen)

Apa karakteristik kimia lan fisik O2 (oksigen)? Apa reaksi kimia sing duwe O2 (oksigen) minangka reaktan?

Pitakonan sing gegandhengan karo reaktan S (sulfur)

Apa karakteristik kimia lan fisik saka S (sulfur)? Apa reaksi kimia sing duwe S (sulfur) minangka reaktan?

Pitakonan sing gegandhengan karo produk SO2 (sulfur dioksida)

Apa karakteristik kimia lan fisik SO2 (sulfur)? Apa reaksi kimia sing duwe SO2 (sulfur dioksida) minangka produk?

Rating

O2 + S = SO2 | Persamaan Kimia

Gunggunge lintang kanggo artikel iki yaiku: 5 in 1 review
Rating: 5 / 5 stars

Sponsor Kita

TVB Ora Bisa Mbukak

Breaking News

Informasi Menarik Mung Sawetara Wong sing Ngerti


Iklan formulir penghasilan mbantu kita njaga konten kanthi kualitas paling dhuwur kenapa kita kudu masang pariwara? : D

Aku ora pengin ndhukung situs web (cedhak) - :(