NaOH + SO2 = H2O + Na2SO3 | imbang | Rincian Reaksi Kimia

natrium hidroksida + belerang dioksida = banyu + natrium sulfit |

Warta Mung 5% POPULASI sing bakal ngerti

iklan

Bab lan Content

2 NaOH + SO2H2O + Na2SO3
natrium hidroksida sulfur dioksida banyu natrium sulfit
(dd) (kih) (lỏng) (dd)
(Mbah) (Mbah) (tắng)
2 1 1 1 H số
Nguyên - Phân tử khối (g / mol)
Số mol
Kối lượng (g)

iklan

Informasi luwih lengkap babagan persamaan 2NaOH + SO2 → H2O + Na2SO3

Apa kahanan reaksi NaOH (natrium hidroksida) bereaksi karo SO2 (sulfur dioksida)?

Ora ditemokake informasi kanggo persamaan kimia iki

Katrangan: Kondisi lingkungan sing cocog kanggo reaksi, kayata suhu, tekanan, katalis, lan pelarut. Katalis minangka zat sing nyepetake laju (kecepatan) reaksi kimia tanpa dikonsumsi utawa dadi bagian saka produk pungkasan. Katalis ora duwe pengaruh ing kahanan keseimbangan.

Kepiye reaksi bisa kedadeyan lan ngasilake H2O (banyu) lan Na2SO3 (natrium sulfit)?

NaOH bereaksi karo SO2

Ing ukara lengkap, sampeyan uga bisa ngomong NaOH (natrium hidroksida) bereaksi karo SO2 (sulfur dioksida) lan ngasilake H2O (banyu) lan Na2SO3 (natrium sulfit)

Fenomena sawise NaOH (natrium hidroksida) bereaksi karo SO2 (sulfur dioksida)

Persamaan iki ora duwe informasi tartamtu babagan fenomena.

Ing kasus iki, sampeyan mung kudu ngamati kanggo ndeleng manawa bahan produk Na2s3 (natrium sulfit), katon ing pungkasan reaksi.

Utawa yen ana zat reaktan ing ngisor iki SO2 (belerang dioksida), ilang

Apa informasi penting liyane sing sampeyan kudu ngerti babagan reaksi

Larutan dhasar ditanggepi karo asam oksida kanggo nggawe uyah lan banyu

Kategori persamaan


Pitakonan liyane sing gegandhengan karo reaksi kimia 2NaOH + SO2 → H2O + Na2SO3

Pitakonan sing gegandhengan karo reaktan NaOH (sodium hidroksida)

Apa karakteristik kimia lan fisik NaOH (natrium hidroksida)? Apa reaksi kimia sing duwe NaOH (natrium hidroksida) minangka reaktan?

Pitakonan sing ana gandhengane karo reaktan SO2 (sulfur dioksida)

Apa karakteristik kimia lan fisik SO2 (sulfur dioksida)? Apa reaksi kimia sing duwe SO2 (sulfur dioksida) minangka reaktan?

Pitakonan sing gegandhengan karo produk H2O (banyu)

Apa karakteristik kimia lan fisik H2O (sulfur dioksida)? Apa reaksi kimia sing duwe H2O (banyu) minangka produk?

Pitakonan sing gegandhengan karo produk Na2SO3 (sodium sulfit)

Apa karakteristik kimia lan fisik Na2SO3 (sulfur dioksida)? Apa reaksi kimia sing duwe Na2SO3 (natrium sulfit) minangka produk?

Rating

2NaOH + SO2 = H2O + Na2SO3 | Persamaan Kimia

Gunggunge lintang kanggo artikel iki yaiku: 5 in 1 review
Rating: 5 / 5 stars

Sponsor Kita

TVB Ora Bisa Mbukak

Breaking News

Informasi Menarik Mung Sawetara Wong sing Ngerti


Iklan formulir penghasilan mbantu kita njaga konten kanthi kualitas paling dhuwur kenapa kita kudu masang pariwara? : D

Aku ora pengin ndhukung situs web (cedhak) - :(