iklan

NaOH + Fe(NO3)3 = NaNO3 + Fe(OH)3 | imbang | Rincian Reaksi Kimia

natrium hidroksida + wesi (iii) nitrat = natrium nitrat + |

Warta Mung 5% POPULASI sing bakal ngerti

iklan

Bab lan Content

3 NaOH + Fe (NO3)33 NaNO3 + Fe (OH)3
natrium hidroksida wesi (iii) nitrat sodium nitrat
3 1 3 1 H số
Nguyên - Phân tử khối (g / mol)
Số mol
Kối lượng (g)

iklan

Informasi luwih lengkap babagan persamaan 3NaOH + Fe (NO3)3 → 3NaNO3 + Fe (OH)3

Apa kahanan reaksi NaOH (natrium hidroksida) bereaksi karo Fe(NO3)3 (wesi(iii) nitrat)?

Ora ditemokake informasi kanggo persamaan kimia iki

Katrangan: Kondisi lingkungan sing cocog kanggo reaksi, kayata suhu, tekanan, katalis, lan pelarut. Katalis minangka zat sing nyepetake laju (kecepatan) reaksi kimia tanpa dikonsumsi utawa dadi bagian saka produk pungkasan. Katalis ora duwe pengaruh ing kahanan keseimbangan.

Kepiye reaksi bisa kedadeyan lan ngasilake NaNO3 (natrium nitrat) lan Fe(OH)3 ()?

Ing ukara lengkap, sampeyan uga bisa ngomong NaOH (natrium hidroksida) bereaksi karo Fe(NO3)3 (wesi(iii) nitrat) lan ngasilake NaNO3 (natrium nitrat) lan Fe(OH)3 ()

Fenomena sawise NaOH (natrium hidroksida) bereaksi karo Fe(NO3)3 (wesi(iii) nitrat)

Klik kanggo ndeleng fenomena persamaan

Apa informasi penting liyane sing sampeyan kudu ngerti babagan reaksi

Kita ora ana informasi luwih lengkap babagan reaksi kimia iki.

Kategori persamaan


Pitakonan liyane sing gegandhengan karo reaksi kimia 3NaOH + Fe (NO3)3 → 3NaNO3 + Fe (OH)3

Pitakonan sing gegandhengan karo reaktan NaOH (sodium hidroksida)

Apa karakteristik kimia lan fisik NaOH (natrium hidroksida)? Apa reaksi kimia sing duwe NaOH (natrium hidroksida) minangka reaktan?

Pitakonan sing gegandhengan karo reaktan Fe(NO3)3 (wesi(iii) nitrat)

Apa karakteristik kimia lan fisik Fe(NO3)3 (besi(iii) nitrat)? Apa reaksi kimia sing duwe Fe(NO3)3 (wesi(iii) nitrat) minangka reaktan?

Pitakonan sing gegandhengan karo produk NaNO3 (sodium nitrate)

Apa karakteristik kimia lan fisik NaNO3 (wesi(iii) nitrat)? Apa reaksi kimia sing duwe NaNO3 (natrium nitrat) minangka produk?

Pitakonan sing gegandhengan karo produk Fe(OH)3 ()

Apa karakteristik kimia lan fisik Fe(OH)3 (besi(iii) nitrat)? Apa reaksi kimia sing duwe Fe(OH)3() minangka produk?

Rating

3NaOH + Fe(NO3)3 = 3NaNO3 + Fe(OH)3 | Persamaan Kimia

Gunggunge lintang kanggo artikel iki yaiku: 5 in 1 review
Rating: 5 / 5 stars

Sponsor Kita

TVB Ora Bisa Mbukak

Breaking News

Informasi Menarik Mung Sawetara Wong sing Ngerti


Iklan formulir penghasilan mbantu kita njaga konten kanthi kualitas paling dhuwur kenapa kita kudu masang pariwara? : D

Aku ora pengin ndhukung situs web (cedhak) - :(