iklan

NaOH + C2H5Cl = C2H5OH + NaCl | imbang | Rincian Reaksi Kimia

natrium hidroksida + = (c2h5) 2nh diethylamine + sodium klorida |

Warta Mung 5% POPULASI sing bakal ngerti

iklan

Bab lan Content

NaOH + C2H5ClC2H5OH + NaCl
natrium hidroksida (c2h5) 2nh diethylamine sodium klorida
(L )ng) (kih) (lỏng) (lỏng)
(Khong mau) (Khong mau) (Khong mau) (Khong mau)
1 1 1 1 H số
Nguyên - Phân tử khối (g / mol)
Số mol
Kối lượng (g)

iklan

Informasi luwih lengkap babagan persamaan NaOH + C2H5Cl → C2H5OH + NaCl

Apa kahanan reaksi NaOH (natrium hidroksida) bereaksi karo C2H5Cl ()?

Ora ditemokake informasi kanggo persamaan kimia iki

Katrangan: Kondisi lingkungan sing cocog kanggo reaksi, kayata suhu, tekanan, katalis, lan pelarut. Katalis minangka zat sing nyepetake laju (kecepatan) reaksi kimia tanpa dikonsumsi utawa dadi bagian saka produk pungkasan. Katalis ora duwe pengaruh ing kahanan keseimbangan.

Kepiye reaksi bisa kedadeyan lan ngasilake C2H5OH ((c2h5)2nh diethylamine) lan NaCl (natrium klorida)?

NaOH bereaksi karo C2H5Cl

Ing ukara lengkap, sampeyan uga bisa ngomong NaOH (natrium hidroksida) bereaksi karo C2H5Cl () lan ngasilake C2H5OH ((c2h5)2nh diethylamine) lan NaCl (natrium klorida)

Fenomena sawise NaOH (natrium hidroksida) bereaksi karo C2H5Cl ()

Persamaan iki ora duwe informasi tartamtu babagan fenomena.

Ing kasus iki, sampeyan mung kudu ngamati kanggo ndeleng manawa bahan produk NaCl (natrium klorida), katon ing pungkasan reaksi.

Utawa yen ana zat reaktan ing ngisor iki C2H5Cl, ilang

Apa informasi penting liyane sing sampeyan kudu ngerti babagan reaksi

Kita ora ana informasi luwih lengkap babagan reaksi kimia iki.

Kategori persamaan


Pitakonan liyane sing gegandhengan karo reaksi kimia NaOH + C2H5Cl → C2H5OH + NaCl

Pitakonan sing gegandhengan karo reaktan NaOH (sodium hidroksida)

Apa karakteristik kimia lan fisik NaOH (natrium hidroksida)? Apa reaksi kimia sing duwe NaOH (natrium hidroksida) minangka reaktan?

Pitakonan sing gegandhengan karo reaktan C2H5Cl ()

Apa karakteristik kimia lan fisik C2H5Cl ()? Apa reaksi kimia sing duwe C2H5Cl () minangka reaktan?

Pitakonan sing gegandhengan karo produk C2H5OH ((c2h5)2nh diethylamine)

Apa karakteristik kimia lan fisik C2H5OH ()? Apa reaksi kimia sing duwe C2H5OH ((c2h5)2nh diethylamine) minangka produk?

Pitakonan sing gegandhengan karo produk NaCl (natrium klorida)

Apa karakteristik kimia lan fisik NaCl ()? Apa reaksi kimia sing duwe NaCl (natrium klorida) minangka produk?

Rating

NaOH + C2H5Cl = C2H5OH + NaCl | Persamaan Kimia

Gunggunge lintang kanggo artikel iki yaiku: 5 in 1 review
Rating: 5 / 5 stars

Sponsor Kita

TVB Ora Bisa Mbukak

Breaking News

Informasi Menarik Mung Sawetara Wong sing Ngerti


Iklan formulir penghasilan mbantu kita njaga konten kanthi kualitas paling dhuwur kenapa kita kudu masang pariwara? : D

Aku ora pengin ndhukung situs web (cedhak) - :(