iklan

NaOH + Be(OH)2 = H2O + Na2BeO2 | imbang | Rincian Reaksi Kimia

natrium hidroksida + berilium hidroksida = banyu + Natrium beryllate | Suhu: 200 - 300

Warta Mung 5% POPULASI sing bakal ngerti

iklan

Bab lan Content

2 NaOH + Dadi (OH)22H2O + Na2BeO2
natrium hidroksida beryllium hidroksida banyu Natrium beryllate
2 1 2 1 H số
Nguyên - Phân tử khối (g / mol)
Số mol
Kối lượng (g)

iklan

Informasi luwih lengkap babagan persamaan 2NaOH + Dadi (OH)2 → 2H2O + Na2BeO2

Apa kahanan reaksi NaOH (natrium hidroksida) bereaksi karo Be(OH)2 (berilium hidroksida)?

Suhu: 200 - 300 ° C

Katrangan: Kondisi lingkungan sing cocog kanggo reaksi, kayata suhu, tekanan, katalis, lan pelarut. Katalis minangka zat sing nyepetake laju (kecepatan) reaksi kimia tanpa dikonsumsi utawa dadi bagian saka produk pungkasan. Katalis ora duwe pengaruh ing kahanan keseimbangan.

Kepiye reaksi bisa kedadeyan lan ngasilake H2O (banyu) lan Na2BeO2 (Natrium beryllate)?

Ing ukara lengkap, sampeyan uga bisa ngomong NaOH (natrium hidroksida) bereaksi karo Be(OH)2 (beryllium hidroksida) lan ngasilake H2O (banyu) lan Na2BeO2 (Natrium beryllate)

Fenomena sawise NaOH (natrium hidroksida) bereaksi karo Be(OH)2 (beryllium hydroxide)

Klik kanggo ndeleng fenomena persamaan

Apa informasi penting liyane sing sampeyan kudu ngerti babagan reaksi

Kita ora ana informasi luwih lengkap babagan reaksi kimia iki.

Kategori persamaan


Pitakonan liyane sing gegandhengan karo reaksi kimia 2NaOH + Dadi (OH)2 → 2H2O + Na2BeO2

Pitakonan sing gegandhengan karo reaktan NaOH (sodium hidroksida)

Apa karakteristik kimia lan fisik NaOH (natrium hidroksida)? Apa reaksi kimia sing duwe NaOH (natrium hidroksida) minangka reaktan?

Pitakonan sing gegandhengan karo reaktan Be(OH)2 (beryllium hydroxide)

Apa karakteristik kimia lan fisik Be(OH)2 (beryllium hydroxide)? Apa reaksi kimia sing duwe Be(OH)2 (beryllium hydroxide) minangka reaktan?

Pitakonan sing gegandhengan karo produk H2O (banyu)

Apa karakteristik kimia lan fisik H2O (beryllium hydroxide)? Apa reaksi kimia sing duwe H2O (banyu) minangka produk?

Pitakonan sing gegandhengan karo produk Na2BeO2 (Sodium beryllate)

Apa karakteristik kimia lan fisik Na2BeO2 (beryllium hydroxide)? Apa reaksi kimia sing duwe Na2BeO2 (Sodium beryllate) minangka produk?

Rating

2NaOH + Be(OH)2 = 2H2O + Na2BeO2 | Persamaan Kimia

Gunggunge lintang kanggo artikel iki yaiku: 5 in 1 review
Rating: 5 / 5 stars

Sponsor Kita

TVB Ora Bisa Mbukak

Breaking News

Informasi Menarik Mung Sawetara Wong sing Ngerti


Iklan formulir penghasilan mbantu kita njaga konten kanthi kualitas paling dhuwur kenapa kita kudu masang pariwara? : D

Aku ora pengin ndhukung situs web (cedhak) - :(