iklan

NaHSO4 + BaCO3 = H2O + Na2SO4 + CO2 + BaSO4 | Balanced | Chemical Reaction Details

+ barium karbonat = banyu + natrium sulfat + karbon dioksida + barium sulfat |

Warta Mung 5% POPULASI sing bakal ngerti

iklan

Bab lan Content

NaHSO4 + BaCO3H2O + Na2SO4 + CO2 + BaSO4
barium karbonat banyu natrium sulfat karbon dioksida barium sulfat
(lỏng) (rắn) (lỏng) (lỏng) (kih) (rắn)
(Mbah) (tắng) (Mbah) (Mbah) (Mbah) (tắng)
1 1 1 1 1 1 H số
Nguyên - Phân tử khối (g / mol)
Số mol
Kối lượng (g)

iklan

Informasi luwih lengkap babagan persamaan NaHSO4 + BaCO3 → H2O + Na2SO4 + CO2 + BaSO4

Apa kahanan reaksi NaHSO4 () bereaksi karo BaCO3 (barium karbonat)?

Ora ditemokake informasi kanggo persamaan kimia iki

Katrangan: Kondisi lingkungan sing cocog kanggo reaksi, kayata suhu, tekanan, katalis, lan pelarut. Katalis minangka zat sing nyepetake laju (kecepatan) reaksi kimia tanpa dikonsumsi utawa dadi bagian saka produk pungkasan. Katalis ora duwe pengaruh ing kahanan keseimbangan.

Kepiye reaksi bisa kedadeyan lan ngasilake H2O (banyu) lan Na2SO4 (natrium sulfat) lan CO2 (karbon dioksida) lan BaSO4 (barium sulfat)?

Ing ukara lengkap, sampeyan uga bisa ngomong NaHSO4 () bereaksi karo BaCO3 (barium karbonat) lan ngasilake H2O (banyu) lan Na2SO4 (natrium sulfat) lan CO2 (karbon dioksida) lan BaSO4 (barium sulfat)

Fenomena sawise NaHSO4 () bereaksi karo BaCO3 (barium karbonat)

Persamaan iki ora duwe informasi tartamtu babagan fenomena.

Ing kasus iki, sampeyan mung kudu ngamati kanggo ndeleng manawa bahan produk BaSO4 (barium sulfate), katon ing pungkasan reaksi.

Utawa yen ana zat reaktan ing ngisor iki BaCO3 (barium karbonat), ilang

Apa informasi penting liyane sing sampeyan kudu ngerti babagan reaksi

Kita ora ana informasi luwih lengkap babagan reaksi kimia iki.

Kategori persamaan


Pitakonan liyane sing gegandhengan karo reaksi kimia NaHSO4 + BaCO3 → H2O + Na2SO4 + CO2 + BaSO4

Pitakonan sing gegandhengan karo reaktan NaHSO4 ()

Apa karakteristik kimia lan fisik NaHSO4 ()? Apa reaksi kimia sing duwe NaHSO4 () minangka reaktan?

Pitakonan sing ana gandhengane karo reaktan BaCO3 (barium karbonat)

Apa karakteristik kimia lan fisik saka BaCO3 (barium karbonat)? Apa reaksi kimia sing duwe BaCO3 (barium karbonat) minangka reaktan?

Pitakonan sing gegandhengan karo produk H2O (banyu)

Apa karakteristik kimia lan fisik saka H2O (barium karbonat)? Apa reaksi kimia sing duwe H2O (banyu) minangka produk?

Pitakonan sing gegandhengan karo produk Na2SO4 (sodium sulfate)

Apa karakteristik kimia lan fisik Na2SO4 (barium karbonat)? Apa reaksi kimia sing duwe Na2SO4 (natrium sulfat) minangka produk?

Pitakonan sing gegandhengan karo produk CO2 (karbon dioksida)

Apa karakteristik kimia lan fisik CO2 (barium karbonat)? Apa reaksi kimia sing duwe CO2 (karbon dioksida) minangka produk?

Pitakonan sing gegandhengan karo produk BaSO4 (barium sulfat)

Apa karakteristik kimia lan fisik saka BaSO4 (barium karbonat)? Apa reaksi kimia sing duwe BaSO4 (barium sulfat) minangka produk?

Rating

NaHSO4 + BaCO3 = H2O + Na2SO4 + CO2 + BaSO4 | Persamaan Kimia

Gunggunge lintang kanggo artikel iki yaiku: 5 in 1 review
Rating: 5 / 5 stars

Sponsor Kita

TVB Ora Bisa Mbukak

Breaking News

Informasi Menarik Mung Sawetara Wong sing Ngerti


Iklan formulir penghasilan mbantu kita njaga konten kanthi kualitas paling dhuwur kenapa kita kudu masang pariwara? : D

Aku ora pengin ndhukung situs web (cedhak) - :(