iklan

Na2SO3 = Na2S + Na2SO4 | imbang | Rincian Reaksi Kimia

natrium sulfit = natrium sulfida + natrium sulfat | Suhu: 600 - 700

Warta Mung 5% POPULASI sing bakal ngerti

iklan

Bab lan Content

4 Na2SO34 Na2S + 3 Na2SO4
natrium sulfit natrium sulfida natrium sulfat
4 4 3 H số
Nguyên - Phân tử khối (g / mol)
Số mol
Kối lượng (g)

iklan

Informasi luwih lengkap babagan persamaan 4Na2SO3 → 4Na2S + 3 Na2SO4

Apa kahanan reaksi Na2SO3 (natrium sulfit)?

Suhu: 600 - 700 ° C

Katrangan: Kondisi lingkungan sing cocog kanggo reaksi, kayata suhu, tekanan, katalis, lan pelarut. Katalis minangka zat sing nyepetake laju (kecepatan) reaksi kimia tanpa dikonsumsi utawa dadi bagian saka produk pungkasan. Katalis ora duwe pengaruh ing kahanan keseimbangan.

Kepiye reaksi bisa kedadeyan lan ngasilake Na2S (natrium sulfida) lan Na2SO4 (natrium sulfat)?

Ing ukara lengkap, sampeyan uga bisa ngomong Na2SO3 (natrium sulfit) lan ngasilake Na2S (natrium sulfida) lan Na2SO4 (natrium sulfat)

Fenomena sawise Na2SO3 (natrium sulfit)

Persamaan iki ora duwe informasi tartamtu babagan fenomena.

Ing kasus iki, sampeyan mung kudu ngamati kanggo ndeleng manawa bahan produk Na2SO4 (natrium sulfat), katon ing pungkasan reaksi.

Utawa yen ana zat reaktan ing ngisor iki Na2SO3 (natrium sulfit), ilang

Apa informasi penting liyane sing sampeyan kudu ngerti babagan reaksi

Kita ora ana informasi luwih lengkap babagan reaksi kimia iki.

Kategori persamaan


Pitakonan liyane sing gegayutan karo reaksi kimia 4Na2SO3 → 4Na2S + 3 Na2SO4

Pitakonan sing gegandhengan karo reaktan Na2SO3 (sodium sulfit)

Apa karakteristik kimia lan fisik Na2SO3 (sodium sulfit)? Apa reaksi kimia sing duwe Na2SO3 (sodium sulfit) minangka reaktan?

Pitakonan sing gegandhengan karo produk Na2S (sodium sulfida)

Apa karakteristik kimia lan fisik Na2S (sodium sulfit)? Apa reaksi kimia sing duwe Na2S (natrium sulfida) minangka produk?

Pitakonan sing gegandhengan karo produk Na2SO4 (sodium sulfate)

Apa karakteristik kimia lan fisik Na2SO4 (sodium sulfit)? Apa reaksi kimia sing duwe Na2SO4 (natrium sulfat) minangka produk?

Rating

4Na2SO3 = 4Na2S + 3Na2SO4 | Persamaan Kimia

Gunggunge lintang kanggo artikel iki yaiku: 5 in 1 review
Rating: 5 / 5 stars

Sponsor Kita

TVB Ora Bisa Mbukak

Breaking News

Informasi Menarik Mung Sawetara Wong sing Ngerti


Iklan formulir penghasilan mbantu kita njaga konten kanthi kualitas paling dhuwur kenapa kita kudu masang pariwara? : D

Aku ora pengin ndhukung situs web (cedhak) - :(