iklan

Na + NH3 = H2 + NaNH2 | Rincian Persamaan Kimia

natrium + amonia = hidrogen + Natrium amida | Suhu: 350

Yaiku kiếm phương trình bạn yêu cầu ...

Warta Mung 5% POPULASI sing bakal ngerti

iklan

Asil Persamaan # 1


2Na + 2NH3H2 + 2NaNH2
sodium amonia hidrogen Natrium amida; Aminosodium; Sodioamine
(rắn) (khí) (khí) (rắn)
(trắng) (không màu, m khi khai) (không màu) (trắng)
2 2 1 2 H số
Nguyên - Phân tử khối (g / mol)
Số mol
Khối lượng (g)



iklan

kawontenan

Suhu: 350 ° C

Kepiye reaksi bisa kedadeyan

Na reaksi karo NH3

kedadean

Persamaan iki ora duwe informasi tartamtu babagan fenomena.

Ing kasus iki, sampeyan mung kudu ngamati kanggo ndeleng manawa bahan produk NaNH2 (Natrium amida; Aminosodium; Sodioamine), katon ing pungkasan reaksi.

Utawa yen ana zat reaktan ing ngisor iki NH3 (amonia), ilang

Panelusuran Lanjutan kanthi pitulung saka Google Search Engine

Kita wis nggarap Google kanggo nggawe telusuran lanjutan kanthi asil sing difoto mung karo topik kimia

Klik ing kene kanggo golek informasi luwih lengkap babagan persamaan iki

Sponsor Kita

TVB Ora Bisa Mbukak

Breaking News

Informasi Menarik Mung Sawetara Wong sing Ngerti


Iklan formulir penghasilan mbantu kita njaga konten kanthi kualitas paling dhuwur kenapa kita kudu masang pariwara? : D

Aku ora pengin ndhukung situs web (cedhak) - :(