iklan

NH4Cl = HCl + NH3 | imbang | Rincian Reaksi Kimia

amonium klorida = hidrogen klorida + amonia | Suhu:> 337,8

Warta Mung 5% POPULASI sing bakal ngerti

iklan

Bab lan Content

NH4ClHCI + NH3
amonium klorida hidrogen klorida amonia
(rắn) (kih) (kih)
(tắng) (Mbah) (không màu, m khi khai)
1 1 1 H số
Nguyên - Phân tử khối (g / mol)
Số mol
Kối lượng (g)

iklan

Informasi luwih lengkap babagan persamaan NH4Cl → HCl + NH3

Apa kahanan reaksi NH4Cl (amonium klorida)?

Suhu: > 337,8

Katrangan: Kondisi lingkungan sing cocog kanggo reaksi, kayata suhu, tekanan, katalis, lan pelarut. Katalis minangka zat sing nyepetake laju (kecepatan) reaksi kimia tanpa dikonsumsi utawa dadi bagian saka produk pungkasan. Katalis ora duwe pengaruh ing kahanan keseimbangan.

Kepiye reaksi bisa kedadeyan lan ngasilake HCl (hidrogen klorida) lan NH3 (ammonia)?

Pirolisis amoni klorida

Ing ukara lengkap, sampeyan uga bisa ngucapake NH4Cl (amonium klorida) lan ngasilake HCl (hidrogen klorida) lan NH3 (ammonia)

Fenomena sawise NH4Cl (amonium klorida)

Klik kanggo ndeleng fenomena persamaan

Apa informasi penting liyane sing sampeyan kudu ngerti babagan reaksi

Kita ora ana informasi luwih lengkap babagan reaksi kimia iki.

Kategori persamaan


Pitakonan liyane sing gegayutan karo reaksi kimia NH4Cl → HCl + NH3

Pitakonan sing gegandhengan karo reaktan NH4Cl (amonium klorida)

Apa karakteristik kimia lan fisik NH4Cl (amonium klorida)? Apa reaksi kimia sing duwe NH4Cl (amonium klorida) minangka reaktan?

Pitakonan sing gegandhengan karo produk HCl (hidrogen klorida)

Apa karakteristik kimia lan fisik HCl (amonium klorida)? Apa reaksi kimia sing duwe HCl (hidrogen klorida) minangka produk?

Pitakonan sing gegandhengan karo produk NH3 (amonia)

Apa karakteristik kimia lan fisik NH3 (amonium klorida)? Apa reaksi kimia sing duwe NH3 (ammonia) minangka produk?

Rating

NH4Cl = HCl + NH3 | Persamaan Kimia

Gunggunge lintang kanggo artikel iki yaiku: 5 in 1 review
Rating: 5 / 5 stars

Sponsor Kita

TVB Ora Bisa Mbukak

Breaking News

Informasi Menarik Mung Sawetara Wong sing Ngerti


Iklan formulir penghasilan mbantu kita njaga konten kanthi kualitas paling dhuwur kenapa kita kudu masang pariwara? : D

Aku ora pengin ndhukung situs web (cedhak) - :(