iklan

Mg + P = Mg3P2 | imbang | Rincian Reaksi Kimia

magnesium + fosfor = Trimagnesium difosida | Suhu: suhu

Warta Mung 5% POPULASI sing bakal ngerti

iklan

Bab lan Content

3Mg + 2PMg3P2
Magnesium fosfor Trimagnesium difosida; Magnesium fosida; Magtoxin; Detiaphos; Pelat Phostoxin
(rắn) (rắn) (rắn)
(ngarep)
3 2 1 H số
Nguyên - Phân tử khối (g / mol)
Số mol
Kối lượng (g)

iklan

Informasi luwih lengkap babagan persamaan 3Mg + 2P → Mg3P2

Apa kahanan reaksi Mg (magnesium) bereaksi karo P (fosfor)?

Suhu: suhu

Katrangan: Kondisi lingkungan sing cocog kanggo reaksi, kayata suhu, tekanan, katalis, lan pelarut. Katalis minangka zat sing nyepetake laju (kecepatan) reaksi kimia tanpa dikonsumsi utawa dadi bagian saka produk pungkasan. Katalis ora duwe pengaruh ing kahanan keseimbangan.

Kepiye reaksi bisa kedadeyan lan ngasilake Mg3P2 (Trimagnesium diphosphide; Magnesium phosphide; Magtoxin; Detiaphos; Phostoxin-Plates)?

Mg bereaksi karo P

Ing ukara lengkap, sampeyan uga bisa ngomong Mg (magnesium) bereaksi karo P (fosfor) lan ngasilake Mg3P2 (Trimagnesium diphosphide; Magnesium phosphide; Magtoxin; Detiaphos; Phostoxin-Plates)

Fenomena sawise Mg (magnesium) bereaksi karo P (fosfor)

Persamaan iki ora duwe informasi tartamtu babagan fenomena.

Ing kasus iki, sampeyan mung kudu ngamati kanggo ndeleng manawa bahan produk Mg3P2 (Trimagnesium diphosphide; Magnesium phosphide; Magtoxin; Detiaphos; Phostoxin-Plates), katon ing pungkasan reaksi.

Utawa yen ana zat reaktan ing ngisor iki P (fosfor), ilang

Apa informasi penting liyane sing sampeyan kudu ngerti babagan reaksi

Kita ora ana informasi luwih lengkap babagan reaksi kimia iki.

Kategori persamaan


Pitakonan liyane sing gegandhengan karo reaksi kimia 3Mg + 2P → Mg3P2

Pitakonan sing gegandhengan karo reaktan Mg (magnesium)

Apa sifat kimia lan fisik Mg (magnesium)? Apa reaksi kimia sing duwe Mg (magnesium) minangka reaktan?

Pitakonan sing ana gandhengane karo reaktan P (fosfor)

Apa karakteristik kimia lan fisik P (fosfor)? Apa reaksi kimia sing duwe P (fosfor) minangka reaktan?

Pitakonan sing gegandhengan karo produk Mg3P2 (Trimagnesium diphosphide; Magnesium phosphide; Magtoxin; Detiaphos; Phostoxin-Plates)

Apa karakteristik kimia lan fisik Mg3P2 (fosfor)? Apa reaksi kimia sing duwe produk Mg3P2 (Trimagnesium diphosphide; Magnesium phosphide; Magtoxin; Detiaphos; Phostoxin-Plates)?

Rating

3Mg + 2P = Mg3P2 | Persamaan Kimia

Gunggunge lintang kanggo artikel iki yaiku: 5 in 1 review
Rating: 5 / 5 stars

Sponsor Kita

TVB Ora Bisa Mbukak

Breaking News

Informasi Menarik Mung Sawetara Wong sing Ngerti


Iklan formulir penghasilan mbantu kita njaga konten kanthi kualitas paling dhuwur kenapa kita kudu masang pariwara? : D

Aku ora pengin ndhukung situs web (cedhak) - :(