iklan

KClO3 = KCl + O2 | Balanced | Chemical Reaction Details

kalium klorat = kalium klorida + oksigen | Suhu: suhu, Kondisi MnO2

Warta Mung 5% POPULASI sing bakal ngerti

iklan

Bab lan Content

2 KClO32 KCl + 3O2
kalium klorat kalium klorida oksigen
(rắn) (rắn) (kih)
(tắng) (tắng) (Mbah)
2 2 3 H số
Nguyên - Phân tử khối (g / mol)
Số mol
Kối lượng (g)

iklan

Informasi luwih lengkap babagan persamaan 2KClO3 → 2 KCl + 3O2

Apa kahanan reaksi KClO3 (kalium klorat)?

Suhu: suhu Pelarut: MnO2

Katrangan: Kondisi lingkungan sing cocog kanggo reaksi, kayata suhu, tekanan, katalis, lan pelarut. Katalis minangka zat sing nyepetake laju (kecepatan) reaksi kimia tanpa dikonsumsi utawa dadi bagian saka produk pungkasan. Katalis ora duwe pengaruh ing kahanan keseimbangan.

Kepiye reaksi bisa kedadeyan lan ngasilake KCl (kalium klorida) lan O2 (oksigen)?

Pirolisis KClO3

In a full sentence, you can also say KClO3 (potassium chlorate) and produce KCl (potassium chloride) and O2 (oxygen)

Fenomena sawise KClO3 (kalium klorat)

Klik kanggo ndeleng fenomena persamaan

Apa informasi penting liyane sing sampeyan kudu ngerti babagan reaksi

Kita ora ana informasi luwih lengkap babagan reaksi kimia iki.

Kategori persamaan


Pitakonan liyane sing gegandhengan karo reaksi kimia 2KClO3 → 2 KCl + 3O2

Pitakonan sing gegandhengan karo reaktan KClO3 (kalium klorat)

Apa karakteristik kimia lan fisik KClO3 (kalium klorat)? Apa reaksi kimia sing duwe KClO3 (kalium klorat) minangka reaktan?

Pitakonan sing gegandhengan karo produk KCl (kalium klorida)

Apa karakteristik kimia lan fisik KCl (kalium klorat)? Apa reaksi kimia sing duwe KCl (kalium klorida) minangka produk?

Pitakonan sing gegandhengan karo produk O2 (oksigen)

What are the chemical and physical characteristic of O2 (potassium chlorate)? Apa reaksi kimia sing duwe O2 (oksigen) minangka produk?

Rating

2KClO3 = 2KCl + 3O2 | Persamaan Kimia

Gunggunge lintang kanggo artikel iki yaiku: 5 in 1 review
Rating: 5 / 5 stars

Sponsor Kita

TVB Ora Bisa Mbukak

Breaking News

Informasi Menarik Mung Sawetara Wong sing Ngerti


Iklan formulir penghasilan mbantu kita njaga konten kanthi kualitas paling dhuwur kenapa kita kudu masang pariwara? : D

Aku ora pengin ndhukung situs web (cedhak) - :(