iklan

K3PO4 + CaCl2 = Ca3(PO4)2 + KCl | imbang | Rincian Reaksi Kimia

fosfat trifat + kalsium klorida = kalsium fosfat + kalium klorida |

Warta Mung 5% POPULASI sing bakal ngerti

iklan

Bab lan Content

2K3PO4 + 3 CaCl2Ca3(PO4)2 + 6 KCl
fosfat tripotassium kalsium klorida kalsium fosfat kalium klorida
2 3 1 6 H số
Nguyên - Phân tử khối (g / mol)
Số mol
Kối lượng (g)

iklan

Informasi luwih lengkap babagan persamaan 2K3PO4 + 3 CaCl2 → Kab3(PO4)2 + 6 KCl

Apa kahanan reaksi K3PO4 (tripotassium fosfat) bereaksi karo CaCl2 (kalsium klorida)?

Ora ditemokake informasi kanggo persamaan kimia iki

Katrangan: Kondisi lingkungan sing cocog kanggo reaksi, kayata suhu, tekanan, katalis, lan pelarut. Katalis minangka zat sing nyepetake laju (kecepatan) reaksi kimia tanpa dikonsumsi utawa dadi bagian saka produk pungkasan. Katalis ora duwe pengaruh ing kahanan keseimbangan.

Kepiye reaksi bisa kedadeyan lan ngasilake Ca3(PO4)2 (kalsium fosfat) lan KCl (kalium klorida)?

Ing ukara lengkap, sampeyan uga bisa ngomong K3PO4 (tripotassium fosfat) bereaksi karo CaCl2 (kalsium klorida) lan ngasilake Ca3(PO4)2 (kalsium fosfat) lan KCl (kalium klorida)

Fenomena sawise K3PO4 (tripotassium fosfat) bereaksi karo CaCl2 (kalsium klorida)

Klik kanggo ndeleng fenomena persamaan

Apa informasi penting liyane sing sampeyan kudu ngerti babagan reaksi

Kita ora ana informasi luwih lengkap babagan reaksi kimia iki.

Kategori persamaan


Pitakonan liyane sing gegayutan karo reaksi kimia 2K3PO4 + 3 CaCl2 → Kab3(PO4)2 + 6 KCl

Pitakonan sing ana gandhengane karo reaktan K3PO4 (tripotassium fosfat)

Apa karakteristik kimia lan fisik K3PO4 (tripotassium fosfat)? Apa reaksi kimia sing duwe K3PO4 (tripotassium fosfat) minangka reaktan?

Pitakonan sing gegandhengan karo reaktan CaCl2 (kalsium klorida)

Apa karakteristik kimia lan fisik CaCl2 (kalsium klorida)? Apa reaksi kimia sing duwe CaCl2 (kalsium klorida) minangka reaktan?

Pitakonan sing gegandhengan karo produk Ca3(PO4)2 (kalsium fosfat)

Apa karakteristik kimia lan fisik Ca3(PO4)2 (kalsium klorida)? Apa reaksi kimia sing duwe Ca3(PO4)2 (kalsium fosfat) minangka produk?

Pitakonan sing gegandhengan karo produk KCl (kalium klorida)

Apa karakteristik kimia lan fisik KCl (kalsium klorida)? Apa reaksi kimia sing duwe KCl (kalium klorida) minangka produk?

Rating

2K3PO4 + 3CaCl2 = Ca3(PO4)2 + 6KCl | Persamaan Kimia

Gunggunge lintang kanggo artikel iki yaiku: 5 in 1 review
Rating: 5 / 5 stars

Sponsor Kita

TVB Ora Bisa Mbukak

Breaking News

Informasi Menarik Mung Sawetara Wong sing Ngerti


Iklan formulir penghasilan mbantu kita njaga konten kanthi kualitas paling dhuwur kenapa kita kudu masang pariwara? : D

Aku ora pengin ndhukung situs web (cedhak) - :(