I2 + KClO3 = Cl2 + KIO3 | imbang | Rincian Reaksi Kimia

yodium + kalium klorat = klorin + Kalium yodium |

Warta Mung 5% POPULASI sing bakal ngerti

iklan

Bab lan Content

I2 + 2 KClO3Cl2 + 2KIO3
yodium kalium klorat klorin Kalium iodat; Garam kalium asam yodium
(rắn) (rắn) (kih) (b )t)
(nganti saiki) (tắng) (waca liyane) (tắng)
1 2 1 2 H số
Nguyên - Phân tử khối (g / mol)
Số mol
Kối lượng (g)

iklan

Informasi luwih lengkap babagan persamaan I2 + 2 KClO3 → Cl2 + 2KIO3

Apa kahanan reaksi saka I2 (iodine) bereaksi karo KClO3 (kalium klorat)?

Ora ditemokake informasi kanggo persamaan kimia iki

Katrangan: Kondisi lingkungan sing cocog kanggo reaksi, kayata suhu, tekanan, katalis, lan pelarut. Katalis minangka zat sing nyepetake laju (kecepatan) reaksi kimia tanpa dikonsumsi utawa dadi bagian saka produk pungkasan. Katalis ora duwe pengaruh ing kahanan keseimbangan.

Kepiye reaksi bisa kedadeyan lan ngasilake Cl2 (klorin) lan KIO3 (Kalium iodat; uyah kalium asam yodium)?

Yodium bereaksi karo kalium klorat

Ing ukara lengkap, sampeyan uga bisa ngomong I2 (iodine) bereaksi karo KClO3 (kalium klorat) lan ngasilake Cl2 (klorin) lan KIO3 (Kalium yodium; uyah kalium asam yodium)

Fenomena sawise I2 (yodium) bereaksi karo KClO3 (kalium klorat)

Klik kanggo ndeleng fenomena persamaan

Apa informasi penting liyane sing sampeyan kudu ngerti babagan reaksi

Kita ora ana informasi luwih lengkap babagan reaksi kimia iki.

Kategori persamaan


Pitakonan liyane sing ana gandhengane karo reaksi kimia I2 + 2 KClO3 → Cl2 + 2KIO3

Pitakonan sing ana gandhengane karo reaktan I2 (yodium)

Apa karakteristik kimia lan fisik saka I2 (yodium)? Apa reaksi kimia sing duwe I2 (iodine) minangka reaktan?

Pitakonan sing gegandhengan karo reaktan KClO3 (kalium klorat)

Apa karakteristik kimia lan fisik KClO3 (kalium klorat)? Apa reaksi kimia sing duwe KClO3 (kalium klorat) minangka reaktan?

Pitakonan sing gegandhengan karo produk Cl2 (klorin)

Apa karakteristik kimia lan fisik Cl2 (kalium klorat)? Apa reaksi kimia sing duwe Cl2 (klorin) minangka produk?

Pitakonan sing ana gandhengane karo produk KIO3 (Kalium iodat; uyah kalium asam yodium)

Apa karakteristik kimia lan fisik saka KIO3 (kalium klorat)? Apa reaksi kimia sing duwe KIO3 (Kalium yodat; uyah kalium asam yodium) minangka produk?

Rating

I2 + 2KClO3 = Cl2 + 2KIO3 | Persamaan Kimia

Gunggunge lintang kanggo artikel iki yaiku: 5 in 1 review
Rating: 5 / 5 stars

Sponsor Kita

TVB Ora Bisa Mbukak

Breaking News

Informasi Menarik Mung Sawetara Wong sing Ngerti


Iklan formulir penghasilan mbantu kita njaga konten kanthi kualitas paling dhuwur kenapa kita kudu masang pariwara? : D

Aku ora pengin ndhukung situs web (cedhak) - :(