iklan

Hg + S = HgS | imbang | Rincian Reaksi Kimia

merkuri + belerang = merkuri (ii) sulfida |

Warta Mung 5% POPULASI sing bakal ngerti

iklan

Bab lan Content

Hg + SHgS
merkuri belerang merkuri (ii) sulfida
(lỏng) (rắn) (kt)
(ing b )c) (van chanh) (en)
1 1 1 H số
Nguyên - Phân tử khối (g / mol)
Số mol
Kối lượng (g)

iklan

Informasi luwih lengkap babagan persamaan Hg + S → HgS

Apa kahanan reaksi Hg (merkuri) bereaksi karo S (sulfur)?

Ora ditemokake informasi kanggo persamaan kimia iki

Katrangan: Kondisi lingkungan sing cocog kanggo reaksi, kayata suhu, tekanan, katalis, lan pelarut. Katalis minangka zat sing nyepetake laju (kecepatan) reaksi kimia tanpa dikonsumsi utawa dadi bagian saka produk pungkasan. Katalis ora duwe pengaruh ing kahanan keseimbangan.

Kepiye reaksi bisa kedadeyan lan ngasilake HgS (merkuri(ii) sulfida)?

Hg menehi reaksi karo S

Ing ukara lengkap, sampeyan uga bisa ngomong Hg (merkuri) bereaksi karo S (sulfur) lan ngasilake HgS (merkuri(ii) sulfida)

Fenomena sawise Hg (merkuri) bereaksi karo S (sulfur)

Klik kanggo ndeleng fenomena persamaan

Apa informasi penting liyane sing sampeyan kudu ngerti babagan reaksi

Kita ora ana informasi luwih lengkap babagan reaksi kimia iki.

Kategori persamaan


Pitakonan liyane sing gegandhengan karo reaksi kimia Hg + S → HgS

Pitakonan sing gegandhengan karo reaktan Hg (merkuri)

Apa karakteristik kimia lan fisik Hg (merkuri)? Apa reaksi kimia sing nduweni Hg (merkuri) minangka reaktan?

Pitakonan sing gegandhengan karo reaktan S (sulfur)

Apa karakteristik kimia lan fisik saka S (sulfur)? Apa reaksi kimia sing duwe S (sulfur) minangka reaktan?

Pitakonan sing gegandhengan karo produk HgS (merkuri(ii) sulfida)

Apa karakteristik kimia lan fisik HgS (sulfur)? Apa reaksi kimia sing duwe HgS (merkuri(ii) sulfida) minangka produk?

Sponsor Kita

TVB Ora Bisa Mbukak

Breaking News

Informasi Menarik Mung Sawetara Wong sing Ngerti


Iklan formulir penghasilan mbantu kita njaga konten kanthi kualitas paling dhuwur kenapa kita kudu masang pariwara? : D

Aku ora pengin ndhukung situs web (cedhak) - :(