HNO3 + Zn = H2O + NO + NO2 + N2O + Zn(NO3)2 | imbang | Rincian Reaksi Kimia

asam nitrat + seng = banyu + nitrogen monoksida + nitrogen dioksida + + |

Warta Mung 5% POPULASI sing bakal ngerti

iklan

Bab lan Content

80 HNO3 + 31 Zn40H2O + NO + NO2 + 6N2O + 31Zn (NO3)2
asam nitrat seng banyu nitrogen monoksida nitrogen dioksida
(dd) (rắn) (kih) (kih) (kih)
80 31 40 1 1 6 31 H số
Nguyên - Phân tử khối (g / mol)
Số mol
Kối lượng (g)

iklan

Informasi luwih lengkap babagan persamaan 80HNO3 + 31Zn → 40H2O + NO + NO2 + 6N2O + 31Zn (NO3)2

Apa kahanan reaksi HNO3 (asam nitrat) bereaksi karo Zn (seng)?

Ora ditemokake informasi kanggo persamaan kimia iki

Katrangan: Kondisi lingkungan sing cocog kanggo reaksi, kayata suhu, tekanan, katalis, lan pelarut. Katalis minangka zat sing nyepetake laju (kecepatan) reaksi kimia tanpa dikonsumsi utawa dadi bagian saka produk pungkasan. Katalis ora duwe pengaruh ing kahanan keseimbangan.

Kepiye reaksi bisa kedadeyan lan ngasilake H2O (banyu) lan NO (nitrogen monoksida) lan NO2 (nitrogen dioksida) lan N2O () lan Zn (NO3)2 ()?

Ing ukara lengkap, sampeyan uga bisa ngomong HNO3 (asam nitrat) bereaksi karo Zn (seng) lan ngasilake H2O (banyu) lan NO (nitrogen monoksida) lan NO2 (nitrogen dioksida) lan N2O () lan Zn (NO3)2 ()

Fenomena sawise HNO3 (asam nitrat) bereaksi karo Zn (seng)

Klik kanggo ndeleng fenomena persamaan

Apa informasi penting liyane sing sampeyan kudu ngerti babagan reaksi

Kita ora ana informasi luwih lengkap babagan reaksi kimia iki.

Kategori persamaan


Pitakonan liyane sing gegayutan karo reaksi kimia 80HNO3 + 31Zn → 40H2O + NO + NO2 + 6N2O + 31Zn (NO3)2

Pitakonan sing ana gandhengane karo reaktan HNO3 (asam nitrat)

Apa karakteristik kimia lan fisik HNO3 (asam nitrat)? Apa reaksi kimia sing duwe HNO3 (asam nitrat) minangka reaktan?

Pitakonan sing gegandhengan karo reaktan Zn (seng)

Apa karakteristik kimia lan fisik Zn (seng)? Apa reaksi kimia sing nduweni Zn (seng) minangka reaktan?

Pitakonan sing gegandhengan karo produk H2O (banyu)

Apa karakteristik kimia lan fisik H2O (seng)? Apa reaksi kimia sing duwe H2O (banyu) minangka produk?

Pitakonan sing ana gandhengane karo produk NO (nitrogen monoksida)

Apa karakteristik kimia lan fisik NO (seng)? Apa reaksi kimia sing duwe NO (nitrogen monoksida) minangka produk?

Pitakonan sing gegandhengan karo produk NO2 (nitrogen dioksida)

Apa karakteristik kimia lan fisik NO2 (seng)? Apa reaksi kimia sing duwe NO2 (nitrogen dioksida) minangka produk?

Pitakonan sing gegandhengan karo produk N2O ()

Apa karakteristik kimia lan fisik saka N2O (seng)? Apa reaksi kimia sing duwe produk N2O ()?

Pitakonan sing gegandhengan karo produk Zn(NO3)2 ()

Apa karakteristik kimia lan fisik Zn(NO3)2 (seng)? Apa reaksi kimia sing duwe Zn(NO3)2() minangka produk?

Rating

80HNO3 + 31Zn = 40H2O + NO + NO2 + 6N2O + 31Zn(NO3)2 | Persamaan Kimia

Gunggunge lintang kanggo artikel iki yaiku: 5 in 1 review
Rating: 5 / 5 stars

Sponsor Kita

TVB Ora Bisa Mbukak

Breaking News

Informasi Menarik Mung Sawetara Wong sing Ngerti


Iklan formulir penghasilan mbantu kita njaga konten kanthi kualitas paling dhuwur kenapa kita kudu masang pariwara? : D

Aku ora pengin ndhukung situs web (cedhak) - :(