iklan

HI = H2 + I2 | imbang | Rincian Reaksi Kimia

asam hidroksida = hidrogen + yodium | Suhu: 302

Warta Mung 5% POPULASI sing bakal ngerti

iklan

Bab lan Content

2 HIH2 + I2
asam hidrokodik hidrogen yodium
(kih) (kih) (kih)
(Mbah) (nganti saiki)
2 1 1 H số
Nguyên - Phân tử khối (g / mol)
Số mol
Kối lượng (g)

iklan

Informasi luwih lengkap babagan persamaan 2HI → H2 + I2

Apa kahanan reaksi HI (asam hidroiodik)?

Suhu: 302 ° C

Katrangan: Kondisi lingkungan sing cocog kanggo reaksi, kayata suhu, tekanan, katalis, lan pelarut. Katalis minangka zat sing nyepetake laju (kecepatan) reaksi kimia tanpa dikonsumsi utawa dadi bagian saka produk pungkasan. Katalis ora duwe pengaruh ing kahanan keseimbangan.

Kepiye reaksi bisa kedadeyan lan ngasilake H2 (hidrogen) lan I2 (yodium)?

Ing ukara lengkap, sampeyan uga bisa ngucapake HI (asam hidroiodik) lan ngasilake H2 (hidrogen) lan I2 (yodium)

Fenomena sawise HI (asam hidroiodik)

Klik kanggo ndeleng fenomena persamaan

Apa informasi penting liyane sing sampeyan kudu ngerti babagan reaksi

Kita ora ana informasi luwih lengkap babagan reaksi kimia iki.

Kategori persamaan


Pitakonan liyane sing gegayutan karo reaksi kimia 2HI → H2 + I2

Pitakonan sing gegandhengan karo reaktan HI (asam hidroiodik)

Apa sifat kimia lan fisik HI (asam hidroiodik)? Apa reaksi kimia sing nduweni HI (asam hidroiodik) minangka reaktan?

Pitakonan sing gegandhengan karo produk H2 (hidrogen)

Apa sifat kimia lan fisik H2 (asam hidroiodik)? Apa reaksi kimia sing duwe H2 (hidrogen) minangka produk?

Pitakonan sing ana gandhengane karo produk I2 (yodium)

Apa karakteristik kimia lan fisik saka I2 (asam hidroiodik)? Apa reaksi kimia sing duwe I2 (yodium) minangka produk?

Rating

2HI = H2 + I2 | Persamaan Kimia

Gunggunge lintang kanggo artikel iki yaiku: 5 in 1 review
Rating: 5 / 5 stars

Sponsor Kita

TVB Ora Bisa Mbukak

Breaking News

Informasi Menarik Mung Sawetara Wong sing Ngerti


Iklan formulir penghasilan mbantu kita njaga konten kanthi kualitas paling dhuwur kenapa kita kudu masang pariwara? : D

Aku ora pengin ndhukung situs web (cedhak) - :(