HClO = HCl + O2 | imbang | Rincian Reaksi Kimia

asam hipoklorit = hidrogen klorida + oksigen | Lampu Kondisi liyane

Warta Mung 5% POPULASI sing bakal ngerti

iklan

Bab lan Content

HCLOHCI + O2
asam hypochlorous hidrogen klorida oksigen
(lỏng) (dd) (kih)
(Mbah) (Mbah)
1 1 1 H số
Nguyên - Phân tử khối (g / mol)
Số mol
Kối lượng (g)

iklan

Informasi luwih lengkap babagan persamaan HClO → HCl + O2

Apa kahanan reaksi HClO (asam hipoklorit)?

Kahanan liyane: cahya

Katrangan: Kondisi lingkungan sing cocog kanggo reaksi, kayata suhu, tekanan, katalis, lan pelarut. Katalis minangka zat sing nyepetake laju (kecepatan) reaksi kimia tanpa dikonsumsi utawa dadi bagian saka produk pungkasan. Katalis ora duwe pengaruh ing kahanan keseimbangan.

Kepiye reaksi bisa kedadeyan lan ngasilake HCl (hidrogen klorida) lan O2 (oksigen)?

Selehake solusi HClO ing ngisor cahya

Ing ukara lengkap, sampeyan uga bisa ngomong HClO (asam hipoklorida) lan ngasilake HCl (hidrogen klorida) lan O2 (oksigen)

Fenomena sawise HClO (asam hipoklorida)

Persamaan iki ora duwe informasi tartamtu babagan fenomena.

Ing kasus iki, sampeyan mung kudu ngamati kanggo ndeleng manawa bahan produk O2 (oksigen), katon ing pungkasan reaksi.

Utawa yen ana zat reaktan ing ngisor iki HCLO (asam hypochlorous), ilang

Apa informasi penting liyane sing sampeyan kudu ngerti babagan reaksi

Kita ora ana informasi luwih lengkap babagan reaksi kimia iki.

Kategori persamaan


Pitakonan liyane sing gegayutan karo reaksi kimia HClO → HCl + O2

Pitakonan sing ana gandhengane karo reaktan HClO (asam hipoklorida)

Apa karakteristik kimia lan fisik HClO (asam hipoklorit)? Apa reaksi kimia sing duwe HClO (asam hipoklorat) minangka reaktan?

Pitakonan sing gegandhengan karo produk HCl (hidrogen klorida)

Apa karakteristik kimia lan fisik HCl (asam hipoklorat)? Apa reaksi kimia sing duwe HCl (hidrogen klorida) minangka produk?

Pitakonan sing gegandhengan karo produk O2 (oksigen)

Apa karakteristik kimia lan fisik O2 (asam hipoklorida)? Apa reaksi kimia sing duwe O2 (oksigen) minangka produk?

Rating

HClO = HCl + O2 | Persamaan Kimia

Gunggunge lintang kanggo artikel iki yaiku: 5 in 1 review
Rating: 5 / 5 stars

Sponsor Kita

TVB Ora Bisa Mbukak

Breaking News

Informasi Menarik Mung Sawetara Wong sing Ngerti


Iklan formulir penghasilan mbantu kita njaga konten kanthi kualitas paling dhuwur kenapa kita kudu masang pariwara? : D

Aku ora pengin ndhukung situs web (cedhak) - :(