iklan

HClO3 = H2O + ClO2 + HClO4 | imbang | Rincian Reaksi Kimia

asam klorik = banyu + klorida dioksida + asam perklorat | Konsentrasi Kondisi Liyane 50%

Warta Mung 5% POPULASI sing bakal ngerti

iklan

Bab lan Content

3 HClO3H2O + 2ClO2 + HCLO4
asam klorik banyu diorida klorin asam perchloric
(lỏng) (lỏng) (rắn) (lỏng)
(Mbah) (Mbah) (tắng)
3 1 2 1 H số
Nguyên - Phân tử khối (g / mol)
Số mol
Kối lượng (g)

iklan

Informasi luwih lengkap babagan persamaan 3HClO3 → H2O + 2ClO2 + HCLO4

Apa kahanan reaksi HClO3 (asam klorat)?

Kahanan liyane: konsentrasi 50%

Katrangan: Kondisi lingkungan sing cocog kanggo reaksi, kayata suhu, tekanan, katalis, lan pelarut. Katalis minangka zat sing nyepetake laju (kecepatan) reaksi kimia tanpa dikonsumsi utawa dadi bagian saka produk pungkasan. Katalis ora duwe pengaruh ing kahanan keseimbangan.

Kepiye reaksi bisa kedadeyan lan ngasilake H2O (banyu) lan ClO2 (klorin dioksida) lan HClO4 (asam perklorat)?

Penguraian solusi HClO3 kanthi konsentrasi 50%

Ing ukara lengkap, sampeyan uga bisa ngomong HClO3 (asam klorat) lan ngasilake H2O (banyu) lan ClO2 (klorin dioksida) lan HClO4 (asam perklorat)

Fenomena sawise HClO3 (asam klorat)

Persamaan iki ora duwe informasi tartamtu babagan fenomena.

Ing kasus iki, sampeyan mung kudu ngamati kanggo ndeleng manawa bahan produk HCLO4 (asam perchloric), katon ing pungkasan reaksi.

Utawa yen ana zat reaktan ing ngisor iki HCLO3 (asam klorik), ilang

Apa informasi penting liyane sing sampeyan kudu ngerti babagan reaksi

Kita ora ana informasi luwih lengkap babagan reaksi kimia iki.

Kategori persamaan


Pitakonan liyane sing gegayutan karo reaksi kimia 3HClO3 → H2O + 2ClO2 + HCLO4

Pitakonan sing gegandhengan karo reaktan HClO3 (asam klorat)

Apa karakteristik kimia lan fisik HClO3 (asam klorat)? Apa reaksi kimia sing duwe HClO3 (asam klorat) minangka reaktan?

Pitakonan sing gegandhengan karo produk H2O (banyu)

Apa karakteristik kimia lan fisik H2O (asam klorat)? Apa reaksi kimia sing duwe H2O (banyu) minangka produk?

Pitakonan sing ana gandhengane karo produk ClO2 (klorin dioksida)

Apa sifat kimia lan fisik saka ClO2 (asam klorat)? Apa reaksi kimia sing duwe ClO2 (klorin dioksida) minangka produk?

Pitakonan sing gegandhengan karo produk HClO4 (asam perklorat)

Apa karakteristik kimia lan fisik HClO4 (asam klorat)? Apa reaksi kimia sing duwe HClO4 (asam perklorat) minangka produk?

Rating

3HClO3 = H2O + 2ClO2 + HClO4 | Persamaan Kimia

Gunggunge lintang kanggo artikel iki yaiku: 5 in 1 review
Rating: 5 / 5 stars

Sponsor Kita

TVB Ora Bisa Mbukak

Breaking News

Informasi Menarik Mung Sawetara Wong sing Ngerti


Iklan formulir penghasilan mbantu kita njaga konten kanthi kualitas paling dhuwur kenapa kita kudu masang pariwara? : D

Aku ora pengin ndhukung situs web (cedhak) - :(