HCl = Cl2 + H2 | imbang | Rincian Reaksi Kimia

hidrogen klorida = klorin + hidrogen | Larutan elektrolit Kondisi Liyane

Warta Mung 5% POPULASI sing bakal ngerti

iklan

Bab lan Content

2 HClCl2 + H2
hidrogen klorida klorin hidrogen
(dung dung) (kih) (kih)
(Mbah) (waca liyane) (Mbah)
2 1 1 H số
Nguyên - Phân tử khối (g / mol)
Số mol
Kối lượng (g)

iklan

Informasi luwih lengkap babagan persamaan 2HCl → Cl2 + H2

Apa kahanan reaksi HCl (hidrogen klorida)?

Kahanan liyane: solusi elektrolit

Katrangan: Kondisi lingkungan sing cocog kanggo reaksi, kayata suhu, tekanan, katalis, lan pelarut. Katalis minangka zat sing nyepetake laju (kecepatan) reaksi kimia tanpa dikonsumsi utawa dadi bagian saka produk pungkasan. Katalis ora duwe pengaruh ing kahanan keseimbangan.

Kepiye reaksi bisa kedadeyan lan ngasilake Cl2 (klorin) lan H2 (hidrogen)?

Bosok saka HCl ing suhu dhuwur

Ing ukara lengkap, sampeyan uga bisa ngomong HCl (hidrogen klorida) lan ngasilake Cl2 (klorin) lan H2 (hidrogen)

Fenomena sawise HCl (hidrogen klorida)

Klik kanggo ndeleng fenomena persamaan

Apa informasi penting liyane sing sampeyan kudu ngerti babagan reaksi

Kita ora ana informasi luwih lengkap babagan reaksi kimia iki.

Kategori persamaan


Pitakonan liyane sing gegayutan karo reaksi kimia 2HCl → Cl2 + H2

Pitakonan sing gegandhengan karo reaktan HCl (hidrogen klorida)

Apa karakteristik kimia lan fisik HCl (hidrogen klorida)? Apa reaksi kimia sing duwe HCl (hidrogen klorida) minangka reaktan?

Pitakonan sing gegandhengan karo produk Cl2 (klorin)

Apa karakteristik kimia lan fisik Cl2 (hidrogen klorida)? Apa reaksi kimia sing duwe Cl2 (klorin) minangka produk?

Pitakonan sing gegandhengan karo produk H2 (hidrogen)

Apa karakteristik kimia lan fisik H2 (hidrogen klorida)? Apa reaksi kimia sing duwe H2 (hidrogen) minangka produk?

Rating

2HCl = Cl2 + H2 | Persamaan Kimia

Gunggunge lintang kanggo artikel iki yaiku: 5 in 1 review
Rating: 5 / 5 stars

Sponsor Kita

TVB Ora Bisa Mbukak

Breaking News

Informasi Menarik Mung Sawetara Wong sing Ngerti


Iklan formulir penghasilan mbantu kita njaga konten kanthi kualitas paling dhuwur kenapa kita kudu masang pariwara? : D

Aku ora pengin ndhukung situs web (cedhak) - :(