iklan

HCl = Cl2 + H2 | Rincian Persamaan Kimia

hidrogen klorida = klorin + hidrogen | Larutan elektrolit Kondisi Liyane

Yaiku kiếm phương trình bạn yêu cầu ...

Warta Mung 5% POPULASI sing bakal ngerti

iklan

Asil Persamaan # 1


2HClCl2 + H2
hidrogen klorida klorin hidrogen
(dung dịch) (khí) (khí)
(không màu) (waca liyane) (không màu)
2 1 1 H số
Nguyên - Phân tử khối (g / mol)
Số mol
Khối lượng (g)



iklan

kawontenan

Kahanan liyane: solusi elektrolit

Kepiye reaksi bisa kedadeyan

Bosok saka HCl ing suhu dhuwur

kedadean

Klik kanggo ndeleng fenomena persamaan

Panelusuran Lanjutan kanthi pitulung saka Google Search Engine

Kita wis nggarap Google kanggo nggawe telusuran lanjutan kanthi asil sing difoto mung karo topik kimia

Klik ing kene kanggo golek informasi luwih lengkap babagan persamaan iki

Sponsor Kita

TVB Ora Bisa Mbukak

Breaking News

Informasi Menarik Mung Sawetara Wong sing Ngerti


Iklan formulir penghasilan mbantu kita njaga konten kanthi kualitas paling dhuwur kenapa kita kudu masang pariwara? : D

Aku ora pengin ndhukung situs web (cedhak) - :(