iklan

HCl + NH3 = NH4Cl | imbang | Rincian Reaksi Kimia

hidrogen klorida + amonia = amonium klorida | Suhu: suhu ruangan

Warta Mung 5% POPULASI sing bakal ngerti

iklan

Bab lan Content

HCI + NH3NH4Cl
hidrogen klorida amonia amonium klorida
(dung dung) (kih) (rắn)
(Mbah) (không màu, m khi khai) (tắng)
1 1 1 H số
Nguyên - Phân tử khối (g / mol)
Số mol
Kối lượng (g)

iklan

Informasi luwih lengkap babagan persamaan HCl + NH3 → NH4Cl

Apa kahanan reaksi HCl (hidrogen klorida) bereaksi karo NH3 (ammonia)?

Suhu: suhu kamar

Katrangan: Kondisi lingkungan sing cocog kanggo reaksi, kayata suhu, tekanan, katalis, lan pelarut. Katalis minangka zat sing nyepetake laju (kecepatan) reaksi kimia tanpa dikonsumsi utawa dadi bagian saka produk pungkasan. Katalis ora duwe pengaruh ing kahanan keseimbangan.

Kepiye reaksi bisa kedadeyan lan ngasilake NH4Cl (amonium klorida)?

Gas NH3 bereaksi karo larutan asam HCl ing suhu normal

Ing ukara lengkap, sampeyan uga bisa ngomong HCl (hidrogen klorida) bereaksi karo NH3 (ammonia) lan ngasilake NH4Cl (amonium klorida)

Fenomena sawise HCl (hidrogen klorida) bereaksi karo NH3 (ammonia)

Klik kanggo ndeleng fenomena persamaan

Apa informasi penting liyane sing sampeyan kudu ngerti babagan reaksi

Kita ora ana informasi luwih lengkap babagan reaksi kimia iki.

Kategori persamaan


Pitakonan liyane sing gegayutan karo reaksi kimia HCl + NH3 → NH4Cl

Pitakonan sing gegandhengan karo reaktan HCl (hidrogen klorida)

Apa karakteristik kimia lan fisik HCl (hidrogen klorida)? Apa reaksi kimia sing duwe HCl (hidrogen klorida) minangka reaktan?

Pitakonan sing gegandhengan karo reaktan NH3 (amonia)

Apa karakteristik kimia lan fisik NH3 (ammonia)? Apa reaksi kimia sing duwe NH3 (ammonia) minangka reaktan?

Pitakonan sing gegandhengan karo produk NH4Cl (amonium klorida)

Apa karakteristik kimia lan fisik NH4Cl (ammonia)? Apa reaksi kimia sing duwe NH4Cl (amonium klorida) minangka produk?

Rating

HCl + NH3 = NH4Cl | Persamaan Kimia

Gunggunge lintang kanggo artikel iki yaiku: 5 in 1 review
Rating: 5 / 5 stars

Sponsor Kita

TVB Ora Bisa Mbukak

Breaking News

Informasi Menarik Mung Sawetara Wong sing Ngerti


Iklan formulir penghasilan mbantu kita njaga konten kanthi kualitas paling dhuwur kenapa kita kudu masang pariwara? : D

Aku ora pengin ndhukung situs web (cedhak) - :(