H3PO4 = H2O + H4P2O7 | imbang | Rincian Reaksi Kimia

Sonac = banyu + | Suhu: 200 - 250

Warta Mung 5% POPULASI sing bakal ngerti

iklan

Bab lan Content

2H3PO4H2O + H4P2O7
Sonac; Asam fosforat; Asam orthofosforis; Hidrogen asam fosfat banyu
(dung dung) (lỏng) (dd)
(Mbah) (Mbah)
2 1 1 H số
Nguyên - Phân tử khối (g / mol)
Số mol
Kối lượng (g)

iklan

Informasi luwih lengkap babagan persamaan 2H3PO4 → H2O + H4P2O7

Apa kahanan reaksi H3PO4 (Sonac; asam fosfat; asam ortofosfat; hidrogen asam fosfat)?

Suhu: 200 - 250 ° C

Katrangan: Kondisi lingkungan sing cocog kanggo reaksi, kayata suhu, tekanan, katalis, lan pelarut. Katalis minangka zat sing nyepetake laju (kecepatan) reaksi kimia tanpa dikonsumsi utawa dadi bagian saka produk pungkasan. Katalis ora duwe pengaruh ing kahanan keseimbangan.

Kepiye reaksi bisa kedadeyan lan ngasilake H2O (banyu) lan H4P2O7 ()?

Bosok saka H3PO4 ing suhu dhuwur

Ing ukara lengkap, sampeyan uga bisa ngucapake H3PO4 (Sonac; Asam fosfat; Asam Ortofosfat; Asam fosfat hidrogen) lan ngasilake H2O (banyu) lan H4P2O7 ()

Fenomena sawise H3PO4 (Sonac; Asam Fosfat; Asam Ortofosfat; Asam Fosfat hidrogen)

Persamaan iki ora duwe informasi tartamtu babagan fenomena.

Ing kasus iki, sampeyan mung kudu ngamati kanggo ndeleng manawa bahan produk H4P2O7, katon ing pungkasan reaksi.

Utawa yen ana zat reaktan ing ngisor iki H3PO4 (Sonak; Asam fosforik; Asam orthofosforat; Asam hidrogen fosforis), ilang

Apa informasi penting liyane sing sampeyan kudu ngerti babagan reaksi

Kita ora ana informasi luwih lengkap babagan reaksi kimia iki.

Kategori persamaan


Pitakonan liyane sing gegayutan karo reaksi kimia 2H3PO4 → H2O + H4P2O7

Pitakonan sing ana gandhengane karo reaktan H3PO4 (Sonac; Asam Fosfat; Asam Ortofosfat; Asam Fosfat hidrogen)

Apa karakteristik kimia lan fisik H3PO4 (Sonac; Asam Fosfat; Asam Ortofosfat; Asam Fosfat hidrogen)? Apa reaksi kimia sing duwe H3PO4 (Sonac; Asam Fosfat; Asam Ortofosfat; Asam Fosfat hidrogen) minangka reaktan?

Pitakonan sing gegandhengan karo produk H2O (banyu)

Apa karakteristik kimia lan fisik H2O (Sonac; Asam Fosfat; Asam Ortofosfat; Asam Fosfat hidrogen)? Apa reaksi kimia sing duwe H2O (banyu) minangka produk?

Pitakonan sing gegandhengan karo produk H4P2O7 ()

Apa karakteristik kimia lan fisik H4P2O7 (Sonac; Asam Fosfat; Asam Ortofosfat; Asam Fosfat hidrogen)? Apa reaksi kimia sing duwe H4P2O7 () minangka produk?

Rating

2H3PO4 = H2O + H4P2O7 | Persamaan Kimia

Gunggunge lintang kanggo artikel iki yaiku: 5 in 1 review
Rating: 5 / 5 stars

Persamaan karo H3PO4 minangka reaktan

Sonac; Asam fosforat; Asam orthofosforis; Hidrogen asam fosfat

3BaO + 2H3PO4 → 3h2O + Ba3(PO4)2 3 CuO + 2H3PO4 → Cu3(PO4)2 Ca3(PO4)2 + H3PO4 → 3CaHPO4 Deleng kabeh persamaan karo H3PO4 minangka reaktan
iklan

Persamaan karo H3PO4 minangka produk

Sonac; Asam fosforat; Asam orthofosforis; Hidrogen asam fosfat

3H2O + P2O5 → 2h3PO4 3 HCl + Ag3PO4 → 3 AgCl + H3PO4 Ca3(PO4)2 + 3H2SO4 → 3CaSO4 + 2H3PO4 Deleng kabeh podo karo produk karo H3PO4

Persamaan karo H3PO4 minangka produk

Sonac; Asam fosforat; Asam orthofosforis; Hidrogen asam fosfat

3H2O + P2O5 → 2h3PO4 3 HCl + Ag3PO4 → 3 AgCl + H3PO4 Ca3(PO4)2 + 3H2SO4 → 3CaSO4 + 2H3PO4 Deleng kabeh podo karo produk karo H3PO4

Sponsor Kita

TVB Ora Bisa Mbukak

Breaking News

Informasi Menarik Mung Sawetara Wong sing Ngerti


Iklan formulir penghasilan mbantu kita njaga konten kanthi kualitas paling dhuwur kenapa kita kudu masang pariwara? : D

Aku ora pengin ndhukung situs web (cedhak) - :(