iklan

H2SO4 + NaHS = H2S + Na2SO4 | imbang | Rincian Reaksi Kimia

asam sulfat + Natrium hidrogen sulfida = hidrogen sulfida + natrium sulfat |

Warta Mung 5% POPULASI sing bakal ngerti

iklan

Bab lan Content

H2SO4 + 2 NaHSH2S + Na2SO4
asam sulfat Natrium hidrogen sulfida; Natrium hidrosulfida hidrogen sulfida natrium sulfat
1 2 1 1 H số
Nguyên - Phân tử khối (g / mol)
Số mol
Kối lượng (g)

iklan

Informasi luwih lengkap babagan persamaan H2SO4 + 2NaHS → H2S + Na2SO4

Apa kahanan reaksi H2SO4 (asam sulfat) bereaksi karo NaHS (Natrium hidrogen sulfida; Natrium hidrosulfida)?

Ora ditemokake informasi kanggo persamaan kimia iki

Katrangan: Kondisi lingkungan sing cocog kanggo reaksi, kayata suhu, tekanan, katalis, lan pelarut. Katalis minangka zat sing nyepetake laju (kecepatan) reaksi kimia tanpa dikonsumsi utawa dadi bagian saka produk pungkasan. Katalis ora duwe pengaruh ing kahanan keseimbangan.

Kepiye reaksi bisa kedadeyan lan ngasilake H2S (hidrogen sulfida) lan Na2SO4 (natrium sulfat)?

Ing ukara lengkap, sampeyan uga bisa ngomong H2SO4 (asam sulfat) bereaksi karo NaHS (Natrium hidrogen sulfida; Natrium hidrosulfida) lan ngasilake H2S (hidrogen sulfida) lan Na2SO4 (natrium sulfat)

Fenomena sawise H2SO4 (asam sulfat) bereaksi karo NaHS (Natrium hidrogen sulfida; Natrium hidrosulfida)

Klik kanggo ndeleng fenomena persamaan

Apa informasi penting liyane sing sampeyan kudu ngerti babagan reaksi

Kita ora ana informasi luwih lengkap babagan reaksi kimia iki.

Kategori persamaan


Pitakonan liyane sing gegayutan karo reaksi kimia H2SO4 + 2NaHS → H2S + Na2SO4

Pitakonan sing gegandhengan karo reaktan H2SO4 (asam sulfat)

Apa karakteristik kimia lan fisik H2SO4 (asam sulfat)? Apa reaksi kimia sing duwe H2SO4 (asam sulfat) minangka reaktan?

Pitakonan sing ana gandhengane karo reaktan NaHS (Sodium hydrogen sulfide; Sodium hydrosulfide)

Apa karakteristik kimia lan fisik NaHS (Sodium hydrogen sulfide; Sodium hydrosulfide)? Apa reaksi kimia sing duwe NaHS (Natrium hidrogen sulfida; Natrium hidrosulfida) minangka reaktan?

Pitakonan sing gegandhengan karo produk H2S (hidrogen sulfida)

Apa karakteristik kimia lan fisik H2S (Sodium hydrogen sulfide; Sodium hydrosulfide)? Apa reaksi kimia sing duwe H2S (hidrogen sulfida) minangka produk?

Pitakonan sing gegandhengan karo produk Na2SO4 (sodium sulfate)

Apa karakteristik kimia lan fisik Na2SO4 (Sodium hydrogen sulfide; Sodium hydrosulfide)? Apa reaksi kimia sing duwe Na2SO4 (natrium sulfat) minangka produk?

Rating

H2SO4 + 2NaHS = H2S + Na2SO4 | Persamaan Kimia

Gunggunge lintang kanggo artikel iki yaiku: 5 in 1 review
Rating: 5 / 5 stars

Sponsor Kita

TVB Ora Bisa Mbukak

Breaking News

Informasi Menarik Mung Sawetara Wong sing Ngerti


Iklan formulir penghasilan mbantu kita njaga konten kanthi kualitas paling dhuwur kenapa kita kudu masang pariwara? : D

Aku ora pengin ndhukung situs web (cedhak) - :(