H2SO4 + Fe(OH)2 = H2O + FeSO4 | imbang | Rincian Reaksi Kimia

asam sulfat + = banyu + |

Warta Mung 5% POPULASI sing bakal ngerti

iklan

Bab lan Content

H2SO4 + Fe (OH)22H2O + KANGGO4
asam sulfat banyu
(lỏng) (rắn) (lỏng) (rắn)
(Mbah) (tr xng xanh) (Mbah)
1 1 2 1 H số
Nguyên - Phân tử khối (g / mol)
Số mol
Kối lượng (g)

iklan

Informasi luwih lengkap babagan persamaan H2SO4 + Fe (OH)2 → 2h2O + KANGGO4

Apa kahanan reaksi H2SO4 (asam sulfat) bereaksi karo Fe(OH)2 ()?

Ora ditemokake informasi kanggo persamaan kimia iki

Katrangan: Kondisi lingkungan sing cocog kanggo reaksi, kayata suhu, tekanan, katalis, lan pelarut. Katalis minangka zat sing nyepetake laju (kecepatan) reaksi kimia tanpa dikonsumsi utawa dadi bagian saka produk pungkasan. Katalis ora duwe pengaruh ing kahanan keseimbangan.

Kepiye reaksi bisa kedadeyan lan ngasilake H2O (banyu) lan FeSO4 ()?

Fe (OH) 2 reaksi karo H2SO4

Ing ukara lengkap, sampeyan uga bisa ngomong H2SO4 (asam sulfat) bereaksi karo Fe(OH)2 () lan ngasilake H2O (banyu) lan FeSO4 ()

Fenomena sawise H2SO4 (asam sulfat) bereaksi karo Fe(OH)2 ()

Persamaan iki ora duwe informasi tartamtu babagan fenomena.

Ing kasus iki, sampeyan mung kudu ngamati kanggo ndeleng manawa bahan produk FeSO4, katon ing pungkasan reaksi.

Utawa yen ana zat reaktan ing ngisor iki Fe (OH) 2, ilang

Apa informasi penting liyane sing sampeyan kudu ngerti babagan reaksi

Kita ora ana informasi luwih lengkap babagan reaksi kimia iki.

Kategori persamaan


Pitakonan liyane sing gegayutan karo reaksi kimia H2SO4 + Fe (OH)2 → 2h2O + KANGGO4

Pitakonan sing gegandhengan karo reaktan H2SO4 (asam sulfat)

Apa karakteristik kimia lan fisik H2SO4 (asam sulfat)? Apa reaksi kimia sing duwe H2SO4 (asam sulfat) minangka reaktan?

Pitakonan sing gegandhengan karo reaktan Fe(OH)2 ()

Apa karakteristik kimia lan fisik Fe(OH)2()? Apa reaksi kimia sing duwe Fe(OH)2() minangka reaktan?

Pitakonan sing gegandhengan karo produk H2O (banyu)

Apa karakteristik kimia lan fisik H2O ()? Apa reaksi kimia sing duwe H2O (banyu) minangka produk?

Pitakonan sing gegandhengan karo produk FeSO4 ()

Apa karakteristik kimia lan fisik FeSO4 ()? Apa reaksi kimia sing duwe FeSO4 () minangka produk?

Rating

H2SO4 + Fe(OH)2 = 2H2O + FeSO4 | Persamaan Kimia

Gunggunge lintang kanggo artikel iki yaiku: 5 in 1 review
Rating: 5 / 5 stars

Sponsor Kita

TVB Ora Bisa Mbukak

Breaking News

Informasi Menarik Mung Sawetara Wong sing Ngerti


Iklan formulir penghasilan mbantu kita njaga konten kanthi kualitas paling dhuwur kenapa kita kudu masang pariwara? : D

Aku ora pengin ndhukung situs web (cedhak) - :(