iklan

H2SO4 + BaO2 = H2O2 + BaSO4 | Rincian Persamaan Kimia

sulfuric acid + barium peroxide = hydrogen peroxide + barium sulfate |

Yaiku kiếm phương trình bạn yêu cầu ...

Warta Mung 5% POPULASI sing bakal ngerti

iklan

Asil Persamaan # 1


H2SO4 + BaO2H2O2 + BaSO4
asam sulfat barium peroksida hidrogen peroksida barium sulfat
(L )ng) (Rắn) (lỏng) (kt)
(không màu) (trắng) (không màu) (trắng)
1 1 1 1 H số
Nguyên - Phân tử khối (g / mol)
Số mol
Khối lượng (g)



iklan

kawontenan

Ora ditemokake informasi kanggo persamaan kimia iki

Kepiye reaksi bisa kedadeyan

BaO2 bereaksi karo H2SO4

kedadean

Klik kanggo ndeleng fenomena persamaan

Panelusuran Lanjutan kanthi pitulung saka Google Search Engine

Kita wis nggarap Google kanggo nggawe telusuran lanjutan kanthi asil sing difoto mung karo topik kimia

Klik ing kene kanggo golek informasi luwih lengkap babagan persamaan iki

Sponsor Kita

TVB Ora Bisa Mbukak

Breaking News

Informasi Menarik Mung Sawetara Wong sing Ngerti


Iklan formulir penghasilan mbantu kita njaga konten kanthi kualitas paling dhuwur kenapa kita kudu masang pariwara? : D

Aku ora pengin ndhukung situs web (cedhak) - :(