iklan

H2O2 = H2O + O2 | Rincian Persamaan Kimia

hidrogen peroksida = banyu + oksigen | Kahanan MnO2

Yaiku kiếm phương trình bạn yêu cầu ...

Warta Mung 5% POPULASI sing bakal ngerti

iklan

Asil Persamaan # 1


2H2O22H2O + O2
hidrogen peroksida banyu oksigen
(lỏng) (lỏng) (khí)
(không màu) (không màu) (không màu)
2 2 1 H số
Nguyên - Phân tử khối (g / mol)
Số mol
Khối lượng (g)



iklan

kawontenan

Pelarut: MnO2

kedadean

Klik kanggo ndeleng fenomena persamaan

informasi luwih lengkap

Biasane, H2O2 diurai kanthi alon ing larutan kanthi suhu normal. Nanging yen nambah bubuk MnO2, gelembung oksigen bakal akeh. Yen reaksi wis rampung, MnO2 tetep utuh.

Panelusuran Lanjutan kanthi pitulung saka Google Search Engine

Kita wis nggarap Google kanggo nggawe telusuran lanjutan kanthi asil sing difoto mung karo topik kimia

Klik ing kene kanggo golek informasi luwih lengkap babagan persamaan iki

Sponsor Kita

TVB Ora Bisa Mbukak

Breaking News

Informasi Menarik Mung Sawetara Wong sing Ngerti


Iklan formulir penghasilan mbantu kita njaga konten kanthi kualitas paling dhuwur kenapa kita kudu masang pariwara? : D

Aku ora pengin ndhukung situs web (cedhak) - :(