iklan

H2O2 = H2O + O2 | imbang | Rincian Reaksi Kimia

hidrogen peroksida = banyu + oksigen | Kahanan MnO2

Warta Mung 5% POPULASI sing bakal ngerti

iklan

Bab lan Content

2H2O22H2O + O2
hidrogen peroksida banyu oksigen
(lỏng) (lỏng) (kih)
(Mbah) (Mbah) (Mbah)
2 2 1 H số
Nguyên - Phân tử khối (g / mol)
Số mol
Kối lượng (g)

iklan

Informasi luwih lengkap babagan persamaan 2H2O2 → 2H2O + O2

Apa kahanan reaksi H2O2 (hidrogen peroksida)?

Pelarut: MnO2

Katrangan: Kondisi lingkungan sing cocog kanggo reaksi, kayata suhu, tekanan, katalis, lan pelarut. Katalis minangka zat sing nyepetake laju (kecepatan) reaksi kimia tanpa dikonsumsi utawa dadi bagian saka produk pungkasan. Katalis ora duwe pengaruh ing kahanan keseimbangan.

Kepiye reaksi bisa kedadeyan lan ngasilake H2O (banyu) lan O2 (oksigen)?

Ing ukara lengkap, sampeyan uga bisa ngomong H2O2 (hidrogen peroksida) lan ngasilake H2O (banyu) lan O2 (oksigen)

Fenomena sawise H2O2 (hidrogen peroksida)

Klik kanggo ndeleng fenomena persamaan

Apa informasi penting liyane sing sampeyan kudu ngerti babagan reaksi

Biasane, H2O2 diurai kanthi alon ing larutan kanthi suhu normal. Nanging yen nambah bubuk MnO2, gelembung oksigen bakal akeh. Yen reaksi wis rampung, MnO2 tetep utuh.

Kategori persamaan


Pitakonan liyane sing gegayutan karo reaksi kimia 2H2O2 → 2H2O + O2

Pitakonan sing ana gandhengane karo reaktan H2O2 (hidrogen peroksida)

Apa karakteristik kimia lan fisik H2O2 (hidrogen peroksida)? Apa reaksi kimia sing duwe H2O2 (hidrogen peroksida) minangka reaktan?

Pitakonan sing gegandhengan karo produk H2O (banyu)

Apa karakteristik kimia lan fisik H2O (hidrogen peroksida)? Apa reaksi kimia sing duwe H2O (banyu) minangka produk?

Pitakonan sing gegandhengan karo produk O2 (oksigen)

Apa karakteristik kimia lan fisik O2 (hidrogen peroksida)? Apa reaksi kimia sing duwe O2 (oksigen) minangka produk?

Rating

2H2O2 = 2H2O + O2 | Persamaan Kimia

Gunggunge lintang kanggo artikel iki yaiku: 5 in 1 review
Rating: 5 / 5 stars

Sponsor Kita

TVB Ora Bisa Mbukak

Breaking News

Informasi Menarik Mung Sawetara Wong sing Ngerti


Iklan formulir penghasilan mbantu kita njaga konten kanthi kualitas paling dhuwur kenapa kita kudu masang pariwara? : D

Aku ora pengin ndhukung situs web (cedhak) - :(