iklan

H2O + CaCl2 = Ca (OH) 2 + Cl2 + H2 | Rincian Persamaan Kimia

banyu + kalsium klorida = kalsium hidroksida + klorin + hidrogen | Membran elektrolitik kahanan liyane karo diafragma

Yaiku kiếm phương trình bạn yêu cầu ...

Warta Mung 5% POPULASI sing bakal ngerti

iklan

Asil Persamaan # 1


2H2O + CaCl2Ca (OH)2 + Cl2 + 2H2
banyu kalsium klorida kalsium hidroksida klorin hidrogen
(lỏng) (rắn) (dd) (khí) (khí)
(không màu) (trắng) (waca liyane) (không màu)
2 1 1 1 2 H số
Nguyên - Phân tử khối (g / mol)
Số mol
Khối lượng (g)



iklan

kawontenan

Kahanan liyane: membran elektrolitik kanthi diafragma

Kepiye reaksi bisa kedadeyan

Uyah CaCl2 ditanggepi karo banyu

kedadean

Klik kanggo ndeleng fenomena persamaan

Panelusuran Lanjutan kanthi pitulung saka Google Search Engine

Kita wis nggarap Google kanggo nggawe telusuran lanjutan kanthi asil sing difoto mung karo topik kimia

Klik ing kene kanggo golek informasi luwih lengkap babagan persamaan iki

Sponsor Kita

TVB Ora Bisa Mbukak

Breaking News

Informasi Menarik Mung Sawetara Wong sing Ngerti


Iklan formulir penghasilan mbantu kita njaga konten kanthi kualitas paling dhuwur kenapa kita kudu masang pariwara? : D

Aku ora pengin ndhukung situs web (cedhak) - :(