H2 + S = H2S | imbang | Rincian Reaksi Kimia

hidrogen + belerang = hidrogen sulfida | Suhu: <350

Warta Mung 5% POPULASI sing bakal ngerti

iklan

Bab lan Content

H2 + SH2S
hidrogen belerang hidrogen sulfida
(kih) (rắn) (kih)
(Mbah) (van chanh) (Mbah)
1 1 1 H số
Nguyên - Phân tử khối (g / mol)
Số mol
Kối lượng (g)

iklan

Informasi luwih lengkap babagan persamaan H2 + S → H2S

Apa kahanan reaksi H2 (hidrogen) bereaksi karo S (sulfur)?

Suhu: <350

Katrangan: Kondisi lingkungan sing cocog kanggo reaksi, kayata suhu, tekanan, katalis, lan pelarut. Katalis minangka zat sing nyepetake laju (kecepatan) reaksi kimia tanpa dikonsumsi utawa dadi bagian saka produk pungkasan. Katalis ora duwe pengaruh ing kahanan keseimbangan.

Kepiye reaksi bisa kedadeyan lan ngasilake H2S (hidrogen sulfida)?

H2 bereaksi karo S

Ing ukara lengkap, sampeyan uga bisa ngomong H2 (hidrogen) bereaksi karo S (sulfur) lan ngasilake H2S (hidrogen sulfida)

Fenomena sawise H2 (hidrogen) bereaksi karo S (sulfur)

Klik kanggo ndeleng fenomena persamaan

Apa informasi penting liyane sing sampeyan kudu ngerti babagan reaksi

Kita ora ana informasi luwih lengkap babagan reaksi kimia iki.

Kategori persamaan


Pitakonan liyane sing gegayutan karo reaksi kimia H2 + S → H2S

Pitakonan sing gegandhengan karo reaktan H2 (hidrogen)

Apa karakteristik kimia lan fisik H2 (hidrogen)? Apa reaksi kimia sing duwe H2 (hidrogen) minangka reaktan?

Pitakonan sing gegandhengan karo reaktan S (sulfur)

Apa karakteristik kimia lan fisik saka S (sulfur)? Apa reaksi kimia sing duwe S (sulfur) minangka reaktan?

Pitakonan sing gegandhengan karo produk H2S (hidrogen sulfida)

Apa karakteristik kimia lan fisik H2S (sulfur)? Apa reaksi kimia sing duwe H2S (hidrogen sulfida) minangka produk?

Rating

H2 + S = H2S | Persamaan Kimia

Gunggunge lintang kanggo artikel iki yaiku: 5 in 1 review
Rating: 5 / 5 stars

Sponsor Kita

TVB Ora Bisa Mbukak

Breaking News

Informasi Menarik Mung Sawetara Wong sing Ngerti


Iklan formulir penghasilan mbantu kita njaga konten kanthi kualitas paling dhuwur kenapa kita kudu masang pariwara? : D

Aku ora pengin ndhukung situs web (cedhak) - :(