iklan

FeO + H2SO4 + KMnO4 = Fe2 (SO4) 3 + H2O + MnSO4 + K2SO4 | Rincian Persamaan Kimia

wesi (ii) oksida + asam sulfat + kalium permanganat = + banyu + + kalium sulfat |

Yaiku kiếm phương trình bạn yêu cầu ...

Warta Mung 5% POPULASI sing bakal ngerti

iklan

Asil Persamaan # 1


10FeO + 18H2SO4 + 2kmnO45Fe2(SO4)3 + 18H2O + 2MnSO4 + K2SO4
wesi (ii) oksida asam sulfat permanganate kalium banyu kalium sulfat
(rắn) (lỏng) (lỏng) (lỏng) (lỏng) (lỏng) (lỏng)
(đen) (không màu) (iki) (nâu đỏ) (không màu) (không màu) (không màu)
10 18 2 5 18 2 1 H số
Nguyên - Phân tử khối (g / mol)
Số mol
Khối lượng (g)



iklan

kawontenan

Ora ditemokake informasi kanggo persamaan kimia iki

kedadean

Persamaan iki ora duwe informasi tartamtu babagan fenomena.

Ing kasus iki, sampeyan mung kudu ngamati kanggo ndeleng manawa bahan produk K2SO4 (kalium sulfat), katon ing pungkasan reaksi.

Utawa yen ana zat reaktan ing ngisor iki KMnO4 (kalium permanganat), ilang

Panelusuran Lanjutan kanthi pitulung saka Google Search Engine

Kita wis nggarap Google kanggo nggawe telusuran lanjutan kanthi asil sing difoto mung karo topik kimia

Klik ing kene kanggo golek informasi luwih lengkap babagan persamaan iki
iklan

Sponsor Kita

TVB Ora Bisa Mbukak

Breaking News

Informasi Menarik Mung Sawetara Wong sing Ngerti


Iklan formulir penghasilan mbantu kita njaga konten kanthi kualitas paling dhuwur kenapa kita kudu masang pariwara? : D

Aku ora pengin ndhukung situs web (cedhak) - :(