FeCl2 = Cl2 + Fe | imbang | Rincian Reaksi Kimia

wesi (ii) klorida = klorin + wesi | Larutan elektrolit Kondisi liyane kanthi elektroda inert

Warta Mung 5% POPULASI sing bakal ngerti

iklan

Bab lan Content

FeCl2Cl2 + Fe
wesi (ii) klorida klorin wesi
(dung dung) (kih) (rắn)
(l nc nhạt) (waca liyane) (tráng xám)
1 1 1 H số
Nguyên - Phân tử khối (g / mol)
Số mol
Kối lượng (g)

iklan

Informasi luwih lengkap babagan persamaan FeCl2 → Cl2 + Fe

Apa kahanan reaksi FeCl2 (wesi(ii) klorida)?

Kahanan liyane: solusi elektrolit kanthi elektroda inert

Katrangan: Kondisi lingkungan sing cocog kanggo reaksi, kayata suhu, tekanan, katalis, lan pelarut. Katalis minangka zat sing nyepetake laju (kecepatan) reaksi kimia tanpa dikonsumsi utawa dadi bagian saka produk pungkasan. Katalis ora duwe pengaruh ing kahanan keseimbangan.

Kepiye reaksi bisa kedadeyan lan ngasilake Cl2 (klorin) lan Fe (wesi)?

Pirolisis FeCl2

Ing ukara lengkap, sampeyan uga bisa ngucapake FeCl2 (wesi(ii) klorida) lan ngasilake Cl2 (klorin) lan Fe (wesi)

Fenomena sawise FeCl2 (wesi(ii) klorida)

Klik kanggo ndeleng fenomena persamaan

Apa informasi penting liyane sing sampeyan kudu ngerti babagan reaksi

Kita ora ana informasi luwih lengkap babagan reaksi kimia iki.

Kategori persamaan


Pitakonan liyane sing gegayutan karo reaksi kimia FeCl2 → Cl2 + Fe

Pitakonan sing gegandhengan karo reaktan FeCl2 (wesi(ii) klorida)

Apa karakteristik kimia lan fisik FeCl2 (wesi(ii) klorida)? Apa reaksi kimia sing duwe FeCl2 (wesi(ii) klorida) minangka reaktan?

Pitakonan sing gegandhengan karo produk Cl2 (klorin)

Apa karakteristik kimia lan fisik Cl2 (wesi(ii) klorida)? Apa reaksi kimia sing duwe Cl2 (klorin) minangka produk?

Pitakonan sing gegandhengan karo produk Fe (besi)

Apa karakteristik kimia lan fisik Fe (wesi(ii) klorida)? Apa reaksi kimia sing duwe Fe (wesi) minangka produk?

Rating

FeCl2 = Cl2 + Fe | Persamaan Kimia

Gunggunge lintang kanggo artikel iki yaiku: 5 in 1 review
Rating: 5 / 5 stars

Sponsor Kita

TVB Ora Bisa Mbukak

Breaking News

Informasi Menarik Mung Sawetara Wong sing Ngerti


Iklan formulir penghasilan mbantu kita njaga konten kanthi kualitas paling dhuwur kenapa kita kudu masang pariwara? : D

Aku ora pengin ndhukung situs web (cedhak) - :(