iklan

Fe2(SO4)3 = Fe2O3 + SO3 | imbang | Rincian Reaksi Kimia

= wesi oksida + | Suhu: 500 - 700

Warta Mung 5% POPULASI sing bakal ngerti

iklan

Bab lan Content

Fe2(NA4)3Fe2O3 + 3SO3
oksida wesi
(rắn) (rắn) (lỏng)
(ỏ) (Mbah)
1 1 3 H số
Nguyên - Phân tử khối (g / mol)
Số mol
Kối lượng (g)

iklan

Informasi luwih lengkap babagan persamaan Fe2(NA4)3 → Fe2O3 + 3SO3

Apa kahanan reaksi Fe2(SO4)3()?

Suhu: 500 - 700 ° C

Katrangan: Kondisi lingkungan sing cocog kanggo reaksi, kayata suhu, tekanan, katalis, lan pelarut. Katalis minangka zat sing nyepetake laju (kecepatan) reaksi kimia tanpa dikonsumsi utawa dadi bagian saka produk pungkasan. Katalis ora duwe pengaruh ing kahanan keseimbangan.

Kepiye reaksi bisa kedadeyan lan ngasilake Fe2O3 (oksida wesi) lan SO3 ()?

Pirolisis Fe2 (SO4) 3 ing suhu dhuwur

Ing ukara lengkap, sampeyan uga bisa ngucapake Fe2(SO4)3 () lan ngasilake Fe2O3 (oksida wesi) lan SO3 ()

Fenomena sawise Fe2(SO4)3()

Klik kanggo ndeleng fenomena persamaan

Apa informasi penting liyane sing sampeyan kudu ngerti babagan reaksi

Kita ora ana informasi luwih lengkap babagan reaksi kimia iki.

Kategori persamaan


Pitakonan liyane sing gegandhengan karo reaksi kimia Fe2(NA4)3 → Fe2O3 + 3SO3

Pitakonan sing gegandhengan karo reaktan Fe2(SO4)3 ()

Apa karakteristik kimia lan fisik Fe2(SO4)3()? Apa reaksi kimia sing duwe Fe2(SO4)3() minangka reaktan?

Pitakonan sing ana gandhengane karo produk Fe2O3 (oksida wesi)

Apa karakteristik kimia lan fisik Fe2O3 ()? Apa reaksi kimia sing duwe Fe2O3 (oksida wesi) minangka produk?

Pitakonan sing gegandhengan karo produk SO3 ()

Apa karakteristik kimia lan fisik SO3 ()? Apa reaksi kimia sing duwe SO3 () minangka produk?

Rating

Fe2(SO4)3 = Fe2O3 + 3SO3 | Persamaan Kimia

Gunggunge lintang kanggo artikel iki yaiku: 5 in 1 review
Rating: 5 / 5 stars

Sponsor Kita

TVB Ora Bisa Mbukak

Breaking News

Informasi Menarik Mung Sawetara Wong sing Ngerti


Iklan formulir penghasilan mbantu kita njaga konten kanthi kualitas paling dhuwur kenapa kita kudu masang pariwara? : D

Aku ora pengin ndhukung situs web (cedhak) - :(