Fe + S = FeS | imbang | Rincian Reaksi Kimia

wesi + belerang = | Suhu: suhu

Warta Mung 5% POPULASI sing bakal ngerti

iklan

Bab lan Content

Fe + SFeS
wesi belerang
(rắn) (rắn) (rắn)
(tráng xám) (sunting) (en)
1 1 1 H số
Nguyên - Phân tử khối (g / mol)
Số mol
Kối lượng (g)

iklan

Informasi luwih lengkap babagan persamaan Fe + S → FeS

Apa kahanan reaksi Fe (wesi) bereaksi karo S (sulfur)?

Suhu: suhu

Katrangan: Kondisi lingkungan sing cocog kanggo reaksi, kayata suhu, tekanan, katalis, lan pelarut. Katalis minangka zat sing nyepetake laju (kecepatan) reaksi kimia tanpa dikonsumsi utawa dadi bagian saka produk pungkasan. Katalis ora duwe pengaruh ing kahanan keseimbangan.

Kepiye reaksi bisa kedadeyan lan ngasilake FeS ()?

Fe bereaksi karo S

Ing ukara lengkap, sampeyan uga bisa ngomong Fe (wesi) bereaksi karo S (sulfur) lan ngasilake FeS ()

Fenomena sawise Fe (wesi) bereaksi karo S (sulfur)

Persamaan iki ora duwe informasi tartamtu babagan fenomena.

Ing kasus iki, sampeyan mung kudu ngamati kanggo ndeleng manawa bahan produk FeS, katon ing pungkasan reaksi.

Utawa yen ana zat reaktan ing ngisor iki S (belerang), ilang

Apa informasi penting liyane sing sampeyan kudu ngerti babagan reaksi

Reaksi Non-logam karo logam kanggo nggawe uyah

Kategori persamaan


Pitakonan liyane sing gegandhengan karo reaksi kimia Fe + S → FeS

Pitakonan sing gegandhengan karo reaktan Fe (wesi)

Apa karakteristik kimia lan fisik Fe (wesi)? Apa reaksi kimia sing nduweni Fe (wesi) minangka reaktan?

Pitakonan sing gegandhengan karo reaktan S (sulfur)

Apa karakteristik kimia lan fisik saka S (sulfur)? Apa reaksi kimia sing duwe S (sulfur) minangka reaktan?

Pitakonan sing gegandhengan karo produk FeS ()

Apa karakteristik kimia lan fisik FeS (sulfur)? Apa reaksi kimia sing duwe FeS () minangka produk?

Rating

Fe + S = FeS | Persamaan Kimia

Gunggunge lintang kanggo artikel iki yaiku: 5 in 1 review
Rating: 5 / 5 stars

Sponsor Kita

TVB Ora Bisa Mbukak

Breaking News

Informasi Menarik Mung Sawetara Wong sing Ngerti


Iklan formulir penghasilan mbantu kita njaga konten kanthi kualitas paling dhuwur kenapa kita kudu masang pariwara? : D

Aku ora pengin ndhukung situs web (cedhak) - :(