Fe + HNO3 = Fe(NO3)2 + H2O + NH4NO3 | imbang | Rincian Reaksi Kimia

wesi + asam nitrat = + banyu + nitrat amonium |

Warta Mung 5% POPULASI sing bakal ngerti

iklan

Bab lan Content

4 Fe + 10 HNO34Fe (NO3)2 + 3H2O + NH4NO3
wesi asam nitrat banyu nitrat amonium
(rắn) (dung dung) (rắn) (lỏng) (kih)
(tráng xám) (Mbah) (Mbah) (Mbah)
4 10 4 3 1 H số
Nguyên - Phân tử khối (g / mol)
Số mol
Kối lượng (g)

iklan

Informasi luwih lengkap babagan persamaan 4Fe + 10 HNO3 → 4Fe(NO3)2 + 3H2O + NH4NO3

Apa kahanan reaksi Fe (wesi) bereaksi karo HNO3 (asam nitrat)?

Ora ditemokake informasi kanggo persamaan kimia iki

Katrangan: Kondisi lingkungan sing cocog kanggo reaksi, kayata suhu, tekanan, katalis, lan pelarut. Katalis minangka zat sing nyepetake laju (kecepatan) reaksi kimia tanpa dikonsumsi utawa dadi bagian saka produk pungkasan. Katalis ora duwe pengaruh ing kahanan keseimbangan.

Kepiye reaksi bisa kedadeyan lan ngasilake Fe(NO3)2 () lan H2O (banyu) lan NH4NO3 (amonium nitrat)?

Fe reaksi karo asam nitrat

Ing ukara lengkap, sampeyan uga bisa ngomong Fe (wesi) bereaksi karo HNO3 (asam nitrat) lan ngasilake Fe(NO3)2 () lan H2O (banyu) lan NH4NO3 (amonium nitrat)

Fenomena sawise Fe (wesi) bereaksi karo HNO3 (asam nitrat)

Klik kanggo ndeleng fenomena persamaan

Apa informasi penting liyane sing sampeyan kudu ngerti babagan reaksi

Kita ora ana informasi luwih lengkap babagan reaksi kimia iki.

Kategori persamaan


Pitakonan liyane sing gegandhengan karo reaksi kimia 4Fe + 10 HNO3 → 4Fe(NO3)2 + 3H2O + NH4NO3

Pitakonan sing gegandhengan karo reaktan Fe (wesi)

Apa karakteristik kimia lan fisik Fe (wesi)? Apa reaksi kimia sing nduweni Fe (wesi) minangka reaktan?

Pitakonan sing ana gandhengane karo reaktan HNO3 (asam nitrat)

Apa karakteristik kimia lan fisik HNO3 (asam nitrat)? Apa reaksi kimia sing duwe HNO3 (asam nitrat) minangka reaktan?

Pitakonan sing gegandhengan karo produk Fe(NO3)2 ()

Apa karakteristik kimia lan fisik Fe(NO3)2 (asam nitrat)? Apa reaksi kimia sing duwe Fe(NO3)2() minangka produk?

Pitakonan sing gegandhengan karo produk H2O (banyu)

Apa karakteristik kimia lan fisik H2O (asam nitrat)? Apa reaksi kimia sing duwe H2O (banyu) minangka produk?

Pitakonan sing gegandhengan karo produk NH4NO3 (amonium nitrat)

Apa karakteristik kimia lan fisik NH4NO3 (asam nitrat)? Apa reaksi kimia sing duwe NH4NO3 (amonium nitrat) minangka produk?

Rating

4Fe + 10HNO3 = 4Fe(NO3)2 + 3H2O + NH4NO3 | Persamaan Kimia

Gunggunge lintang kanggo artikel iki yaiku: 5 in 1 review
Rating: 5 / 5 stars

Sponsor Kita

TVB Ora Bisa Mbukak

Breaking News

Informasi Menarik Mung Sawetara Wong sing Ngerti


Iklan formulir penghasilan mbantu kita njaga konten kanthi kualitas paling dhuwur kenapa kita kudu masang pariwara? : D

Aku ora pengin ndhukung situs web (cedhak) - :(