iklan

Fe + Fe(NO3)3 = Fe(NO3)2 | imbang | Rincian Reaksi Kimia

wesi + wesi (iii) nitrat = | Kahanan liyane Fe

Warta Mung 5% POPULASI sing bakal ngerti

iklan

Bab lan Content

Fe + 2Fe (NO3)33Fe (NO3)2
wesi wesi (iii) nitrat
(rắn) (rắn) (rắn)
(tráng xám)
1 2 3 H số
Nguyên - Phân tử khối (g / mol)
Số mol
Kối lượng (g)

iklan

Informasi luwih lengkap babagan persamaan Fe + 2Fe (NO3)3 → 3Fe(NO3)2

Apa kahanan reaksi Fe (wesi) bereaksi karo Fe(NO3)3 (wesi(iii) nitrat)?

Kahanan liyane: keluwihan Fe

Katrangan: Kondisi lingkungan sing cocog kanggo reaksi, kayata suhu, tekanan, katalis, lan pelarut. Katalis minangka zat sing nyepetake laju (kecepatan) reaksi kimia tanpa dikonsumsi utawa dadi bagian saka produk pungkasan. Katalis ora duwe pengaruh ing kahanan keseimbangan.

Kepiye reaksi bisa kedadeyan lan ngasilake Fe(NO3)2 ()?

Kelebihan Fe bereaksi karo Fe (NO3) 3

Ing ukara lengkap, sampeyan uga bisa ngomong Fe (wesi) bereaksi karo Fe(NO3)3 (wesi(iii) nitrat) lan ngasilake Fe(NO3)2 ()

Fenomena sawise Fe (wesi) bereaksi karo Fe(NO3)3 (wesi(iii) nitrat)

Persamaan iki ora duwe informasi tartamtu babagan fenomena.

Ing kasus iki, sampeyan mung kudu ngamati kanggo ndeleng manawa bahan produk Fe (NO3) 2, katon ing pungkasan reaksi.

Utawa yen ana zat reaktan ing ngisor iki Fe (NO3) 3 (wesi (iii) nitrat), ilang

Apa informasi penting liyane sing sampeyan kudu ngerti babagan reaksi

Kita ora ana informasi luwih lengkap babagan reaksi kimia iki.

Kategori persamaan


Pitakonan liyane sing gegandhengan karo reaksi kimia Fe + 2Fe (NO3)3 → 3Fe(NO3)2

Pitakonan sing gegandhengan karo reaktan Fe (wesi)

Apa karakteristik kimia lan fisik Fe (wesi)? Apa reaksi kimia sing nduweni Fe (wesi) minangka reaktan?

Pitakonan sing gegandhengan karo reaktan Fe(NO3)3 (wesi(iii) nitrat)

Apa karakteristik kimia lan fisik Fe(NO3)3 (besi(iii) nitrat)? Apa reaksi kimia sing duwe Fe(NO3)3 (wesi(iii) nitrat) minangka reaktan?

Pitakonan sing gegandhengan karo produk Fe(NO3)2 ()

Apa karakteristik kimia lan fisik Fe(NO3)2 (besi(iii) nitrat)? Apa reaksi kimia sing duwe Fe(NO3)2() minangka produk?

Rating

Fe + 2Fe(NO3)3 = 3Fe(NO3)2 | Persamaan Kimia

Gunggunge lintang kanggo artikel iki yaiku: 5 in 1 review
Rating: 5 / 5 stars

Sponsor Kita

TVB Ora Bisa Mbukak

Breaking News

Informasi Menarik Mung Sawetara Wong sing Ngerti


Iklan formulir penghasilan mbantu kita njaga konten kanthi kualitas paling dhuwur kenapa kita kudu masang pariwara? : D

Aku ora pengin ndhukung situs web (cedhak) - :(