iklan

Fe + CuSO4 = Cu + FeSO4 | imbang | Rincian Reaksi Kimia

wesi + tembaga (ii) sulfat = tembaga + |

Warta Mung 5% POPULASI sing bakal ngerti

iklan

Bab lan Content

Fe + CuSO4Cu + KANGGO4
wesi tembaga (ii) sulfat tembaga
(rắn) (dd) (rắn) (dd)
(tráng xám) (cah lam) (ỏ) (l nc nhạt)
1 1 1 1 H số
Nguyên - Phân tử khối (g / mol)
Số mol
Kối lượng (g)

iklan

Informasi luwih lengkap babagan persamaan Fe + CuSO4 → Cu + KANGGO4

Apa kahanan reaksi Fe (wesi) bereaksi karo CuSO4 (tembaga(ii) sulfat)?

Ora ditemokake informasi kanggo persamaan kimia iki

Katrangan: Kondisi lingkungan sing cocog kanggo reaksi, kayata suhu, tekanan, katalis, lan pelarut. Katalis minangka zat sing nyepetake laju (kecepatan) reaksi kimia tanpa dikonsumsi utawa dadi bagian saka produk pungkasan. Katalis ora duwe pengaruh ing kahanan keseimbangan.

Kepiye reaksi bisa kedadeyan lan ngasilake Cu (tembaga) lan FeSO4 ()?

Pasang paku wesi ing larutan CuSO4

Ing ukara lengkap, sampeyan uga bisa ngomong Fe (wesi) bereaksi karo CuSO4 (tembaga(ii) sulfat) lan ngasilake Cu (tembaga) lan FeSO4 ()

Fenomena sawise Fe (wesi) bereaksi karo CuSO4 (tembaga(ii) sulfat)

Klik kanggo ndeleng fenomena persamaan

Apa informasi penting liyane sing sampeyan kudu ngerti babagan reaksi

Besi tumindak sacara kimia luwih kuat tinimbang tembaga

Kategori persamaan


Pitakonan liyane sing gegandhengan karo reaksi kimia Fe + CuSO4 → Cu + KANGGO4

Pitakonan sing gegandhengan karo reaktan Fe (wesi)

Apa karakteristik kimia lan fisik Fe (wesi)? Apa reaksi kimia sing nduweni Fe (wesi) minangka reaktan?

Pitakonan sing gegandhengan karo reaktan CuSO4 (tembaga(ii) sulfat)

Apa karakteristik kimia lan fisik CuSO4 (tembaga(ii) sulfat)? Apa reaksi kimia sing duwe CuSO4 (tembaga(ii) sulfat) minangka reaktan?

Pitakonan sing gegandhengan karo produk Cu (tembaga)

Apa karakteristik kimia lan fisik Cu (tembaga(ii) sulfat)? Apa reaksi kimia sing duwe Cu (tembaga) minangka produk?

Pitakonan sing gegandhengan karo produk FeSO4 ()

Apa karakteristik kimia lan fisik FeSO4 (tembaga(ii) sulfat)? Apa reaksi kimia sing duwe FeSO4 () minangka produk?

Rating

Fe + CuSO4 = Cu + FeSO4 | Persamaan Kimia

Gunggunge lintang kanggo artikel iki yaiku: 5 in 1 review
Rating: 5 / 5 stars

Sponsor Kita

TVB Ora Bisa Mbukak

Breaking News

Informasi Menarik Mung Sawetara Wong sing Ngerti


Iklan formulir penghasilan mbantu kita njaga konten kanthi kualitas paling dhuwur kenapa kita kudu masang pariwara? : D

Aku ora pengin ndhukung situs web (cedhak) - :(