Fe(OH)3 = Fe2O3 + H2O | imbang | Rincian Reaksi Kimia

= oksida wesi + banyu | Suhu: suhu

Warta Mung 5% POPULASI sing bakal ngerti

iklan

Bab lan Content

2Fe (OH)3Fe2O3 + 3H2O
oksida wesi banyu
(rắn) (rắn) (kih)
(Nau Kangge) (neng) (Mbah)
2 1 3 H số
Nguyên - Phân tử khối (g / mol)
Số mol
Kối lượng (g)

iklan

Informasi luwih lengkap babagan persamaan 2Fe(OH)3 → Fe2O3 + 3H2O

Apa kahanan reaksi Fe(OH)3()?

Suhu: suhu

Katrangan: Kondisi lingkungan sing cocog kanggo reaksi, kayata suhu, tekanan, katalis, lan pelarut. Katalis minangka zat sing nyepetake laju (kecepatan) reaksi kimia tanpa dikonsumsi utawa dadi bagian saka produk pungkasan. Katalis ora duwe pengaruh ing kahanan keseimbangan.

Kepiye reaksi bisa kedadeyan lan ngasilake Fe2O3 (oksida wesi) lan H2O (banyu)?

pirolisis Fe (OH) 3 ing suhu dhuwur

Ing ukara lengkap, sampeyan uga bisa ngucapake Fe(OH)3 () lan ngasilake Fe2O3 (oksida wesi) lan H2O (banyu).

Fenomena sawise Fe(OH)3 ()

Persamaan iki ora duwe informasi tartamtu babagan fenomena.

Ing kasus iki, sampeyan mung kudu ngamati kanggo ndeleng manawa bahan produk H2O (banyu), katon ing pungkasan reaksi.

Utawa yen ana zat reaktan ing ngisor iki Fe (OH) 3, ilang

Apa informasi penting liyane sing sampeyan kudu ngerti babagan reaksi

Mirip karo Fe (OH) 3, sawetara basa liyane kayata Cu (OH) 2, Al (OH) 3 rusak amarga panas kanggo oksida lan banyu. basa sing ora larut dipecah kanthi panas kanggo nggawe oksida lan banyu.

Kategori persamaan


Pitakonan liyane sing gegandhengan karo reaksi kimia 2Fe(OH)3 → Fe2O3 + 3H2O

Pitakonan sing gegandhengan karo reaktan Fe(OH)3 ()

Apa karakteristik kimia lan fisik Fe(OH)3()? Apa reaksi kimia sing duwe Fe(OH)3() minangka reaktan?

Pitakonan sing ana gandhengane karo produk Fe2O3 (oksida wesi)

Apa karakteristik kimia lan fisik Fe2O3 ()? Apa reaksi kimia sing duwe Fe2O3 (oksida wesi) minangka produk?

Pitakonan sing gegandhengan karo produk H2O (banyu)

Apa karakteristik kimia lan fisik H2O ()? Apa reaksi kimia sing duwe H2O (banyu) minangka produk?

Rating

2Fe(OH)3 = Fe2O3 + 3H2O | Persamaan Kimia

Gunggunge lintang kanggo artikel iki yaiku: 5 in 1 review
Rating: 5 / 5 stars

Sponsor Kita

TVB Ora Bisa Mbukak

Breaking News

Informasi Menarik Mung Sawetara Wong sing Ngerti


Iklan formulir penghasilan mbantu kita njaga konten kanthi kualitas paling dhuwur kenapa kita kudu masang pariwara? : D

Aku ora pengin ndhukung situs web (cedhak) - :(