F2 + H2O = O2 + HF | imbang | Rincian Reaksi Kimia

fluorine + banyu = oksigen + hidrogen fluorida | Suhu: suhu

Warta Mung 5% POPULASI sing bakal ngerti

iklan

Bab lan Content

2F2 + 2H2OO2 + 4HF
fluorit banyu oksigen hidrogen fluorida
(kih) (kih) (kih)
(Mbah)
2 2 1 4 H số
Nguyên - Phân tử khối (g / mol)
Số mol
Kối lượng (g)

iklan

Informasi luwih lengkap babagan persamaan 2F2 + 2H2O → O2 + 4HF

Apa kahanan reaksi F2 (fluorine) bereaksi karo H2O (banyu)?

Suhu: suhu

Katrangan: Kondisi lingkungan sing cocog kanggo reaksi, kayata suhu, tekanan, katalis, lan pelarut. Katalis minangka zat sing nyepetake laju (kecepatan) reaksi kimia tanpa dikonsumsi utawa dadi bagian saka produk pungkasan. Katalis ora duwe pengaruh ing kahanan keseimbangan.

Kepiye reaksi bisa kedadeyan lan ngasilake O2 (oksigen) lan HF (hydrogen fluoride)?

Ing ukara lengkap, sampeyan uga bisa ngomong F2 (fluorine) bereaksi karo H2O (banyu) lan ngasilake O2 (oksigen) lan HF (hydrogen fluoride)

Fenomena sawise F2 (fluorine) bereaksi karo H2O (banyu)

Klik kanggo ndeleng fenomena persamaan

Apa informasi penting liyane sing sampeyan kudu ngerti babagan reaksi

Fluorin gá bisa ngoksidasi banyu kanthi gampang ing suhu normal lan uap panas nalika kontak karo gas fluor

Kategori persamaan


Pitakonan liyane sing gegayutan karo reaksi kimia 2F2 + 2H2O → O2 + 4HF

Pitakonan sing gegandhengan karo reaktan F2 (fluorine)

Apa karakteristik kimia lan fisik saka F2 (fluorine)? Apa reaksi kimia sing duwe F2 (fluorine) minangka reaktan?

Pitakonan sing gegandhengan karo reaktan H2O (banyu)

Apa karakteristik kimia lan fisik H2O (banyu)? Apa reaksi kimia sing duwe H2O (banyu) minangka reaktan?

Pitakonan sing gegandhengan karo produk O2 (oksigen)

Apa karakteristik kimia lan fisik O2 (banyu)? Apa reaksi kimia sing duwe O2 (oksigen) minangka produk?

Pitakonan sing gegandhengan karo produk HF (hydrogen fluoride)

Apa karakteristik kimia lan fisik saka HF (banyu)? Apa reaksi kimia sing duwe HF (hydrogen fluoride) minangka produk?

Rating

2F2 + 2H2O = O2 + 4HF | Persamaan Kimia

Gunggunge lintang kanggo artikel iki yaiku: 5 in 1 review
Rating: 5 / 5 stars

Sponsor Kita

TVB Ora Bisa Mbukak

Breaking News

Informasi Menarik Mung Sawetara Wong sing Ngerti


Iklan formulir penghasilan mbantu kita njaga konten kanthi kualitas paling dhuwur kenapa kita kudu masang pariwara? : D

Aku ora pengin ndhukung situs web (cedhak) - :(