iklan

CuO + H2O = Cu(OH)2 | imbang | Rincian Reaksi Kimia

tembaga (ii) oksida + banyu = tembaga (ii) hidroksida |

Warta Mung 5% POPULASI sing bakal ngerti

iklan

Bab lan Content

CuO + H2OCu (OH)2
tembaga (ii) oksida banyu tembaga (ii) hidroksida
(rắn) (lỏng) (kủt tủa)
(en) (Mbah) (cah lam)
1 1 1 H số
Nguyên - Phân tử khối (g / mol)
Số mol
Kối lượng (g)

iklan

Informasi luwih lengkap babagan persamaan CuO + H2O → Cu(OH)2

Apa kahanan reaksi CuO (tembaga(ii) oksida) bereaksi karo H2O (banyu)?

Ora ditemokake informasi kanggo persamaan kimia iki

Katrangan: Kondisi lingkungan sing cocog kanggo reaksi, kayata suhu, tekanan, katalis, lan pelarut. Katalis minangka zat sing nyepetake laju (kecepatan) reaksi kimia tanpa dikonsumsi utawa dadi bagian saka produk pungkasan. Katalis ora duwe pengaruh ing kahanan keseimbangan.

Kepiye reaksi bisa kedadeyan lan ngasilake Cu(OH)2 (tembaga(ii) hidroksida)?

Ing ukara lengkap, sampeyan uga bisa ngomong CuO (tembaga(ii) oksida) bereaksi karo H2O (banyu) lan ngasilake Cu(OH)2 (tembaga(ii) hidroksida)

Fenomena sawise CuO (tembaga(ii) oksida) bereaksi karo H2O (banyu)

Persamaan iki ora duwe informasi tartamtu babagan fenomena.

Ing kasus iki, sampeyan mung kudu ngamati kanggo ndeleng manawa bahan produk Cu (OH) 2 (tembaga (ii) hidroksida), katon ing pungkasan reaksi.

Utawa yen ana zat reaktan ing ngisor iki H2O (banyu), ilang

Apa informasi penting liyane sing sampeyan kudu ngerti babagan reaksi

Kita ora ana informasi luwih lengkap babagan reaksi kimia iki.

Kategori persamaan


Pitakonan liyane sing gegayutan karo reaksi kimia CuO + H2O → Cu(OH)2

Pitakonan sing ana gandhengane karo reaktan CuO (tembaga(ii) oksida)

Apa karakteristik kimia lan fisik CuO (tembaga(ii) oksida)? Apa reaksi kimia sing duwe CuO (tembaga (ii) oksida) minangka reaktan?

Pitakonan sing gegandhengan karo reaktan H2O (banyu)

Apa karakteristik kimia lan fisik H2O (banyu)? Apa reaksi kimia sing duwe H2O (banyu) minangka reaktan?

Pitakonan sing gegandhengan karo produk Cu(OH)2 (tembaga(ii) hidroksida)

Apa karakteristik kimia lan fisik Cu(OH)2 (banyu)? Apa reaksi kimia sing duwe Cu(OH)2 (tembaga(ii) hidroksida) minangka produk?

Rating

CuO + H2O = Cu(OH)2 | Persamaan Kimia

Gunggunge lintang kanggo artikel iki yaiku: 5 in 1 review
Rating: 5 / 5 stars

Sponsor Kita

TVB Ora Bisa Mbukak

Breaking News

Informasi Menarik Mung Sawetara Wong sing Ngerti


Iklan formulir penghasilan mbantu kita njaga konten kanthi kualitas paling dhuwur kenapa kita kudu masang pariwara? : D

Aku ora pengin ndhukung situs web (cedhak) - :(