iklan

Cu + S = Cu2S | imbang | Rincian Reaksi Kimia

tembaga + belerang = tembaga (i) sulfida | Suhu: suhu

Warta Mung 5% POPULASI sing bakal ngerti

iklan

Bab lan Content

2Cu + SCu2S
tembaga belerang tembaga (i) sulfida
(rắn) (rắn) (rắn)
(ỏ) (sunting)
2 1 1 H số
Nguyên - Phân tử khối (g / mol)
Số mol
Kối lượng (g)

iklan

Informasi luwih lengkap babagan persamaan 2Cu + S → Cu2S

Apa kahanan reaksi Cu (tembaga) bereaksi karo S (sulfur)?

Suhu: suhu

Katrangan: Kondisi lingkungan sing cocog kanggo reaksi, kayata suhu, tekanan, katalis, lan pelarut. Katalis minangka zat sing nyepetake laju (kecepatan) reaksi kimia tanpa dikonsumsi utawa dadi bagian saka produk pungkasan. Katalis ora duwe pengaruh ing kahanan keseimbangan.

Kepiye reaksi bisa kedadeyan lan ngasilake Cu2S (tembaga(i) sulfida)?

Tembaga menehi reaksi karo S

Ing ukara lengkap, sampeyan uga bisa ngomong Cu (tembaga) bereaksi karo S (sulfur) lan ngasilake Cu2S (tembaga(i) sulfida)

Fenomena sawise Cu (tembaga) bereaksi karo S (sulfur)

Persamaan iki ora duwe informasi tartamtu babagan fenomena.

Ing kasus iki, sampeyan mung kudu ngamati kanggo ndeleng manawa bahan produk Cu2S (tembaga (i) sulfida), katon ing pungkasan reaksi.

Utawa yen ana zat reaktan ing ngisor iki S (belerang), ilang

Apa informasi penting liyane sing sampeyan kudu ngerti babagan reaksi

Kita ora ana informasi luwih lengkap babagan reaksi kimia iki.

Kategori persamaan


Pitakonan liyane sing gegayutan karo reaksi kimia 2Cu + S → Cu2S

Pitakonan sing gegandhengan karo reaktan Cu (tembaga)

Apa karakteristik kimia lan fisik Cu (tembaga)? Apa reaksi kimia sing duwe Cu (tembaga) minangka reaktan?

Pitakonan sing gegandhengan karo reaktan S (sulfur)

Apa karakteristik kimia lan fisik saka S (sulfur)? Apa reaksi kimia sing duwe S (sulfur) minangka reaktan?

Pitakonan sing gegandhengan karo produk Cu2S (tembaga(i) sulfida)

Apa karakteristik kimia lan fisik Cu2S (sulfur)? Apa reaksi kimia sing duwe Cu2S (tembaga(i) sulfida) minangka produk?

Rating

2Cu + S = Cu2S | Persamaan Kimia

Gunggunge lintang kanggo artikel iki yaiku: 5 in 1 review
Rating: 5 / 5 stars

Sponsor Kita

TVB Ora Bisa Mbukak

Breaking News

Informasi Menarik Mung Sawetara Wong sing Ngerti


Iklan formulir penghasilan mbantu kita njaga konten kanthi kualitas paling dhuwur kenapa kita kudu masang pariwara? : D

Aku ora pengin ndhukung situs web (cedhak) - :(