iklan

Cu (OH) 2 = CuO + H2O | Rincian Persamaan Kimia

tembaga (ii) hidroksida = tembaga (ii) oksida + banyu | Suhu: 40 - 80

Yaiku kiếm phương trình bạn yêu cầu ...

Warta Mung 5% POPULASI sing bakal ngerti

iklan

Asil Persamaan # 1


Cu (OH)2CuO + H2O
tembaga (ii) hidroksida tembaga (ii) oksida banyu
(rắn) (rắn) (khí)
(xanh lam) (đen) (không màu)
1 1 1 H số
Nguyên - Phân tử khối (g / mol)
Số mol
Khối lượng (g)



iklan

kawontenan

Suhu: 40 - 80 ° C

Kepiye reaksi bisa kedadeyan

panas sithik baso anhidrat Cu (OH) 2 ing geni lampu alkohol kasebut

kedadean

Klik kanggo ndeleng fenomena persamaan

informasi luwih lengkap

Mirip karo Cu (OH) 2, sawetara basa liyane kayata Fe (OH) 3, Al (OH) 3,… diurai kanthi panas kanggo oksida lan banyu. basa sing ora larut diurai kanthi panas kanggo oksida lan banyu.

Panelusuran Lanjutan kanthi pitulung saka Google Search Engine

Kita wis nggarap Google kanggo nggawe telusuran lanjutan kanthi asil sing difoto mung karo topik kimia

Klik ing kene kanggo golek informasi luwih lengkap babagan persamaan iki

Sponsor Kita

TVB Ora Bisa Mbukak

Breaking News

Informasi Menarik Mung Sawetara Wong sing Ngerti


Iklan formulir penghasilan mbantu kita njaga konten kanthi kualitas paling dhuwur kenapa kita kudu masang pariwara? : D

Aku ora pengin ndhukung situs web (cedhak) - :(