iklan

Cu (NO3) 2 = CuO + NO2 + O2 | Rincian Persamaan Kimia

tembaga (ii) nitrat = tembaga (ii) oksida + nitrogen dioksida + oksigen | Suhu:> 170

Yaiku kiếm phương trình bạn yêu cầu ...

Warta Mung 5% POPULASI sing bakal ngerti

iklan

Asil Persamaan # 1


2Cu (NO3)22CuO + 4Ora2 + O2
tembaga (ii) nitrat tembaga (ii) oksida nitrogen dioksida oksigen
(dd) (rắn) (khí) (khí)
(xanh lam) (đen) (nâu đỏ) (không màu)
2 2 4 1 H số
Nguyên - Phân tử khối (g / mol)
Số mol
Khối lượng (g)



iklan

kawontenan

Suhu: > 170

Kepiye reaksi bisa kedadeyan

Pirolisis uyah tembaga nitrat ing suhu dhuwur

kedadean

Klik kanggo ndeleng fenomena persamaan

Panelusuran Lanjutan kanthi pitulung saka Google Search Engine

Kita wis nggarap Google kanggo nggawe telusuran lanjutan kanthi asil sing difoto mung karo topik kimia

Klik ing kene kanggo golek informasi luwih lengkap babagan persamaan iki

Sponsor Kita

TVB Ora Bisa Mbukak

Breaking News

Informasi Menarik Mung Sawetara Wong sing Ngerti


Iklan formulir penghasilan mbantu kita njaga konten kanthi kualitas paling dhuwur kenapa kita kudu masang pariwara? : D

Aku ora pengin ndhukung situs web (cedhak) - :(