iklan

Cu(NO3)2 + NaOH = Cu(OH)2 + NaNO3 | Balanced | Chemical Reaction Details

tembaga (ii) nitrat + natrium hidroksida = tembaga (ii) hidroksida + natrium nitrat |

Warta Mung 5% POPULASI sing bakal ngerti

iklan

Bab lan Content

Cu (NO3)2 + 2 NaOHCu (OH)2 + 2 NaNO3
tembaga (ii) nitrat natrium hidroksida tembaga (ii) hidroksida sodium nitrat
1 2 1 2 H số
Nguyên - Phân tử khối (g / mol)
Số mol
Kối lượng (g)

iklan

Informasi luwih lengkap babagan persamaan Cu(NO3)2 + 2 NaOH → Cu(OH)2 + 2 NaNO3

Apa kahanan reaksi Cu(NO3)2 (tembaga(ii) nitrat) bereaksi karo NaOH (natrium hidroksida)?

Ora ditemokake informasi kanggo persamaan kimia iki

Katrangan: Kondisi lingkungan sing cocog kanggo reaksi, kayata suhu, tekanan, katalis, lan pelarut. Katalis minangka zat sing nyepetake laju (kecepatan) reaksi kimia tanpa dikonsumsi utawa dadi bagian saka produk pungkasan. Katalis ora duwe pengaruh ing kahanan keseimbangan.

Kepiye reaksi bisa kedadeyan lan ngasilake Cu(OH)2 (tembaga(ii) hidroksida) lan NaNO3 (natrium nitrat)?

Ing ukara lengkap, sampeyan uga bisa ngomong Cu(NO3)2 (tembaga(ii) nitrat) bereaksi karo NaOH (natrium hidroksida) lan ngasilake Cu(OH)2 (tembaga(ii) hidroksida) lan NaNO3 (natrium nitrat)

Fenomena sawise Cu(NO3)2 (tembaga(ii) nitrat) bereaksi karo NaOH (natrium hidroksida)

Klik kanggo ndeleng fenomena persamaan

Apa informasi penting liyane sing sampeyan kudu ngerti babagan reaksi

Kita ora ana informasi luwih lengkap babagan reaksi kimia iki.

Kategori persamaan


Pitakonan liyane sing gegayutan karo reaksi kimia Cu(NO3)2 + 2 NaOH → Cu(OH)2 + 2 NaNO3

Pitakonan sing gegandhengan karo reaktan Cu(NO3)2 (tembaga(ii) nitrat)

Apa karakteristik kimia lan fisik Cu(NO3)2 (tembaga(ii) nitrat)? Apa reaksi kimia sing duwe Cu(NO3)2 (tembaga(ii) nitrat) minangka reaktan?

Pitakonan sing gegandhengan karo reaktan NaOH (sodium hidroksida)

Apa karakteristik kimia lan fisik NaOH (natrium hidroksida)? Apa reaksi kimia sing duwe NaOH (natrium hidroksida) minangka reaktan?

Pitakonan sing gegandhengan karo produk Cu(OH)2 (tembaga(ii) hidroksida)

Apa karakteristik kimia lan fisik Cu(OH)2 (natrium hidroksida)? Apa reaksi kimia sing duwe Cu(OH)2 (tembaga(ii) hidroksida) minangka produk?

Pitakonan sing gegandhengan karo produk NaNO3 (sodium nitrate)

Apa karakteristik kimia lan fisik NaNO3 (natrium hidroksida)? Apa reaksi kimia sing duwe NaNO3 (natrium nitrat) minangka produk?

Rating

Cu(NO3)2 + 2NaOH = Cu(OH)2 + 2NaNO3 | Persamaan Kimia

Gunggunge lintang kanggo artikel iki yaiku: 5 in 1 review
Rating: 5 / 5 stars

Sponsor Kita

TVB Ora Bisa Mbukak

Breaking News

Informasi Menarik Mung Sawetara Wong sing Ngerti


Iklan formulir penghasilan mbantu kita njaga konten kanthi kualitas paling dhuwur kenapa kita kudu masang pariwara? : D

Aku ora pengin ndhukung situs web (cedhak) - :(