Cl2 + P = PCl5 | imbang | Rincian Reaksi Kimia

klorin + fosfor = | Suhu: suhu, Kahanan liyane klorin

Warta Mung 5% POPULASI sing bakal ngerti

iklan

Bab lan Content

5 Cl2 + 2P2 pcl5
klorin fosfor
(kih) (rắn) (rắn)
(waca liyane)
5 2 2 H số
Nguyên - Phân tử khối (g / mol)
Số mol
Kối lượng (g)

iklan

Informasi luwih lengkap babagan persamaan 5Cl2 + 2P → 2PCl5

Apa kahanan reaksi Cl2 (klorin) bereaksi karo P (fosfor)?

Suhu: suhu Kahanan liyane: klorin sing berlebihan

Katrangan: Kondisi lingkungan sing cocog kanggo reaksi, kayata suhu, tekanan, katalis, lan pelarut. Katalis minangka zat sing nyepetake laju (kecepatan) reaksi kimia tanpa dikonsumsi utawa dadi bagian saka produk pungkasan. Katalis ora duwe pengaruh ing kahanan keseimbangan.

Kepiye reaksi bisa kedadeyan lan ngasilake PCl5 ()?

Ing ukara lengkap, sampeyan uga bisa ngomong Cl2 (klorin) bereaksi karo P (fosfor) lan ngasilake PCl5 ()

Fenomena sawise Cl2 (klorin) bereaksi karo P (fosfor)

Klik kanggo ndeleng fenomena persamaan

Apa informasi penting liyane sing sampeyan kudu ngerti babagan reaksi

Fosfor bisa digunakake kanthi klorin nalika dipanaskan

Kategori persamaan


Pitakonan liyane sing gegayutan karo reaksi kimia 5Cl2 + 2P → 2PCl5

Pitakonan sing gegandhengan karo reaktan Cl2 (klorin)

Apa karakteristik kimia lan fisik Cl2 (klorin)? Apa reaksi kimia sing duwe Cl2 (klorin) minangka reaktan?

Pitakonan sing ana gandhengane karo reaktan P (fosfor)

Apa karakteristik kimia lan fisik P (fosfor)? Apa reaksi kimia sing duwe P (fosfor) minangka reaktan?

Pitakonan sing gegandhengan karo produk PCl5 ()

Apa karakteristik kimia lan fisik PCl5 (fosfor)? Apa reaksi kimia sing duwe PCl5 () minangka produk?

Rating

5Cl2 + 2P = 2PCl5 | Persamaan Kimia

Gunggunge lintang kanggo artikel iki yaiku: 5 in 1 review
Rating: 5 / 5 stars

Sponsor Kita

TVB Ora Bisa Mbukak

Breaking News

Informasi Menarik Mung Sawetara Wong sing Ngerti


Iklan formulir penghasilan mbantu kita njaga konten kanthi kualitas paling dhuwur kenapa kita kudu masang pariwara? : D

Aku ora pengin ndhukung situs web (cedhak) - :(